Итали, япон, хятад ресторан тус бүр төрөл бүрийн түвшний тогоочийн ажлын байрууд
Зочид буудлын угаалгын хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх.
Зочдыг найрсгаар хүлээн авах, бүртгэл хөтлөлтийг стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх, Төлбөр тооцоог хүлээн авах Зочдын санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч зохих журмын дагуу шийдвэрлэх, дамжуулах Зочид буудлын талаарх мэдээллийг зочдод танилцуулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийн дагуу Оффисын болон хэрэглээний програмуудыг ашиглах чадвартай байх
Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хүлээн авах, хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг хариуцан гүйцэтгэх
Зочид буудлын угаалгын хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх.
Responsible for managing front-desk operations of the shift to ensure guest satisfaction in the hotel. Supervises front-desk operations through allocating tasks to front-desk staff and ensuring high efficiency of service. Directs and coordinates the activities of the front desk, reservations, guest services, and telephone areas.
Is responsible for Spa reception activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.
Өндөр зэрэглэлийн рестораны хоол ундаа үйлчилгээний ажлыг гүйцэтгэх
Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх
Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу төлбөртэй холбоотой бүх баримт бичгийг цуглуулж, хянах, өглөг төлөх төлбөрийн хүсэлт гаргах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хянах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг батлагдсан журам, хөтөлбөрийн дагуу зохион байгуулах
Өндөр зэрэглэлийн цэвэршүүлсэн усны үйлдвэрлэл, савлагаа, бүртгэл, түгээлттэй холбоотой ажлыг хариуцан гүйцэтгэх
Түүхий эдийн үйлдвэрлэл, бэлтгэн нийлүүлэлт, тээвэрлэлтээс эхлээд бэлэн бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэл, түгээлт, хэрэглээ хүртэлх биологи, хими, физикийн аюул, эрсдэлд дүн шинжилгээ хийх, хянах замаар хүнсний аюулгүй байдлыг хангах үйл ажиллагааны тогтолцоог бий болгох, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Ажлын байрны орчны болон хоол хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хариуцан ажиллах
Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах.
Жорын картын дагуу уух зүйлсийг бэлдэж, үйлчлүүлэгчдэд үйлчлэх. Үйлчлүүлэгчдийн хэрэгцээ, хүлээлтэнд нийцүүлэн сонгодог, шинэлэг уух зүйлсийг бэлтгэх.
Барилгын агааржуулалт хөргөлтийн төхөөрөмж болон галын сэнс, усан сан, спринклерийн шугам сүлжээний дулаан, цэвэр, бохир усны засвар үйлчилгээг тогтмол хийх, урьдчилан сэргийлэх ажлыг гүйцэтгэнэ.
Stewarding manager provides required support to successfully maintain sanitation and cleanliness standards in all kitchen and food service facilities, including loading bays and kitchen equipment.
Main role is to oversee financial operations, ensuring fiscal responsibility and strategic planning to uphold the standards of excellence synonymous with the brand. Your expertise and insight contribute to the sustainable growth and financial success of the establishment, reinforcing its reputation as a leader in luxury hospitality and retail.
The main role will be to oversee the daily operations of hotel spa and wellness facilities. The manager will manage the facilities, equipment, budget and staff and aim to create a relaxing environment for guests.
F&B Service manager oversees the daily operations of our restaurants, bars, and other food and beverage outlets. This includes managing the F&B team to ensure guests receive heartfelt care in their dining experience and that the business remains profitable.
Is responsible for Spa management activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.
Зочид буудлын стандартын дагуу бүх төрлийн махыг хүлээж авах, бэлтгэх, хэрчих ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.
Responsible for actively converting room enquiries into confirmed business, whilst providing an exceptional and personalized experience to guests. Reservation Agent responds timelyto communications from guests, travel agents and leads concerning reservations arriving by mail and telephone; prepares confirmation letters and promptly process any cancellations, modifications, and guests’ request.
Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability
Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу НББ-ийн бүх баримт хянах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.
Sous Chef is responsible for assistsing in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high-quality product is produced.
Is responsible for Hotel Front Desk activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.
Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.
Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх