Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний хэсгийн сав угаалтын машин тоног төхөөрөмжийг өдөр болгон угааж цэвэрлэж , мармет лист сав суулга хоол үйлдвэрлэлд хэрэглэгдэх багаж хэрэгсэлийг ариутган цэвэрлэж ажлын байрны эмх цэгцийг баримтлан бүрэн хариуцаж эрүүл ахуйн стандартын дүрэм журам, технологийн горимыг мөрдөж ажиллах
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, байгаль орчны хууль тогтоомж болон холбогдох стандартыг ажлын байранд хэрэгжүүлэх Нийт ажилтнуудыг Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Эрсдлийн үнэлгээ боловсруулах Ослын судалгаа хийх Компанийн хэмжээнд ажилтны аюулгүй, эрүүл орчинд ажиллах, байгаль орчинд ээлтэй үйл ажиллагаа явуулах соёл, зан үйлийг төлөвшүүлэхэд дэмжлэг үзүүлж ажиллах