Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Компанийн маркетингийн идэвхжүүлэлт, брэндингийн хүрээнд хийгдэх, сошиал контент болон бусад хэвлэлийн эх бэлтгэлтэй холбоотой ажлуудыг хийж гүйцэтгэх Брэндийн визуал дүр төрхийг хөгжүүлж, жигд байдлыг хадгалах Сошиал медиа, вэбсайт, хэвлэмэл материал, реклам сурталчилгааны хэрэгсэл зэрэгт зориулсан дизайны шийдлүүдийг боловсруулах Шинэ санаа, чиг хандлагыг судалж, багтаа санал болгох замаар бүтээлч байдлыг дэмжих Компани болон бүтээгдэхүүн үйлчилгээний брэндинг, зорилго, онцлогт тулгуурлан ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах
Караокены өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнах Зочдод дээд зэргийн үйлчилгээ үзүүлэх ажлыг зохион байгуулах
Кофе болон бусад ундааг стандартын дагуу бэлтгэж үйлчлэх Үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, зөв боловсон харилцах Тоног төхөөрөмж, ажлын байрны цэвэрлэгээ арчилгааг хангах Бараа материалыг хариуцаж, тооллого хийж, бүртгэл хөтлөх, цэвэр цэмцгэр байдал, эмх цэгцэнд хяналт тавих
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Үндсэн халуун хоол, сүмс, хуурга, шөл зэрэгт технологийн дагуу амт чанартайгаар бэлтгэх Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны стандарт мөрдөх Түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтыг зөв зохистой удирдах Гал тогооны багтай уялдан ажиллаж, чанартай үйлчилгээ үзүүлэх Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгөх, түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх
Рестораны зохион байгуулалт, ашиглалтыг хариуцаж, тэдгээрийг бүрэн хүчин чадлаар нь ажиллуулж үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл хангалуун байлгах зорилтын хүрээнд бармен, зөөгч, үйлчлэгч, өлгүүрчин нарын ажлыг зөв зохион байгуулж, тэдний ажлын цагийн хуваарь, ажлын цагийг үр бүтээлтэй өнгөрүүлэхэд гол анхаарлаа төвлөрүүлж ажиллана. Ресторанд зохион байгуулагдаж буй хүлээн авалт, ёслолын арга хэмжээг үйлчилгээний чанарын дээд түвшинд зохион байгуулна. Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнана
Захиалгын дагуу коктейл, согтууруулах болон согтууруулах бус ундаа мэргэжлийн түвшинд найруулах Үйлчлүүлэгчид мэргэжлийн зөвлөгөө өгөх, соёлтой үйлчилгээ үзүүлэх Бараа материалыг хариуцаж, тооллого хийж, бүртгэл хөтлөх, цэвэр цэмцгэр байдал, эмх цэгцэнд хяналт тавих Үйлчлүүлэгчээс тооцоог үнэн зөв авч,тэмдэглэл хөтөлж, орлогын дүн гаргах
Өрөө цэвэрлэх Цагаан хэрэглэл, алчуур солих Ариун цэврийн өрөө цэвэрлэх Өрөөнд байгаа эд зүйлсийг шалгах Хог цэвэрлэх ба ангилах Зочдын тав тухыг хангах
Зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах Зочид буудлын нэгдсэн программ дээр ажиллах, тооцоо тооллого хийх Харилцагч, зочдоос ирсэн санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч, зохих журмын дагуу шийдвэрлүүлэх
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Үндсэн халуун хоол, сүмс, хуурга, шөл зэрэгт технологийн дагуу амт чанартайгаар бэлтгэх Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны стандарт мөрдөх Түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтыг зөв зохистой удирдах Гал тогооны багтай уялдан ажиллаж, чанартай үйлчилгээ үзүүлэх Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгөх, түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих