Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Брасерий Монголиа ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Зөөгч /The Embassy Restaurant/

Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;

Зөөгч /Shangri-La/

Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;

Ахлах нягтлан бодогч

Санхүү бүртгэлийн хэлтсийн ажилтнуудын өдөр тутмын ажил үүргийг чиглүүлэх, гүйцэтгэлийг хэмжих, хөгжүүлэх, хяналт тавих  Санхүү бүртгэлтэй холбоотой дүрэм, журам тушаалын хэрэгжилтийг хангаж, бүртгэл хөтлөх, хянах Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох, хууль, дүрэм журмын дагуу бүртгэх Санхүү болон татварын тайланг цаг тухайд нь үнэн зөв гаргах, тайлагнах 

Маркетингийн мэргэжилтэн

Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх

Ресейпшн /Зочид буудал/

Зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах  Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ

Грилл тогооч /Шангри-Ла/

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах

Япон хоолны тогооч

Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах; Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, хоолны цэс хөгжүүлэх; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх

Хачирны тогооч /Shangri-La/

Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах

Ерөнхий менежер

Зочид буудал болон тансаг зэрэглэлийн ресторанууд, караоке зэрэг үйл ажиллагаа эрхэлдэг компаниудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Борлуулалтын тайланг өдөр, сар, улирлаар тайлагнах Борлуулалтын төлөвлөгөөг гаргаж хэрэгжүүлэх  Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журамыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах

Бишрэлт Групп-н салбар компаниуд

  • Бишрэлт Групп
  • Брасерий Монголиа ХХК
  • ПРЕМИУМ БРЭНДС ВОРЛД ХХК
  • ВЕЛЛМАРТ СУПЕРМАРКЕТ

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Чингэлтэй дүүрэг, Чингэлтэй дүүрэг, 5-р хороо, Самбуугийн гудамж 43/1

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.