50-60 хүн хүлээн авах хүчин чадалтай Япон хоолны ресторанд ерөнхий менежерээр ажиллах -Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцах
- Уурхайн кемпэд үүсч буй өдөр тутмын цахилгааны асуудлыг түргэн шуурхай шийдвэрлэж ажиллана - АБТ дагуу - 14/14 ростертой
-Байгууллагын албан хэрэг хөтлөлтийг стандартын дагуу хөтлөн явуулах -Албан бичиг төлөвлөх, боловсруулах, хүлээн авах, архивлах -Хүний нөөцийн зарим чиг үүргүүдийг хэрэгжүүлэх -Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд
Хүний нөөц бүрдүүлэх, шалгах, ярилцлага хийх хөтөлбөрүүдийг боловсруулж, байгууллагын ажилчдыг хадгалах; ярилцлагуудыг зохион байгуулж,шинжлэх; Мэдээллийг архивлах, хайлт хийх системийг боловсруулж, хүний нөөцийн түүхэн бүртгэл мэдээллээр хангах; өнгөрсөн болон одоо үеийн бүртгэл мэдээллийг хадгалах Ажилтнуудтай хөдөлмөр харилцааг хийх Бүртгэл хөтлөх, мэдээлэл боловсруулах
- Хүний нөөцтэй холбоотой өдөр тутмын үйл ажиллагаа - Баримт бичиг боловсруулах - Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт хийх - Хөдөлмөрийн харилцааны процесс хэвийн хэрэгжүүлэх - Бүрдүүлэлт сонгон шалгаруулалтын процесс хэвийн хэрэгжүүлэх - Албан бичиг хэрэг хөтлөлт хийх
Уурхайн нийт ажилтнуудыг амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол хүнсээр хангаж, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах Тухайн өдрийн онцлог, ээлж солилцох үеийн стандарт, тоног төхөөрөмжийн цэвэр цэмцгэр байдал, багийн уур амьсгалд санаа тавин ажиллах