Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;
Рестораны борлуулалтыг өсгөх төлөвлөгөө гаргах Ажилчдыг удирдлагаар ханган ажиллах Зочлох үйлчилгээний чиглэлээр ажилчдад сургалт хөгжүүлэлт хийх мэргэшүүлэх Ажилчдын ажиллах цагийн хувиар гарган ажлын цагт хяналт тавих Зочлох үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажилчдын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Рестораны ашиг алдагдлыг урьдчилан харах чадамжтай алсын хараатай ажиллах Баг хамт олныг эерэг зөв уур амьсгалаар удирдан чиглүүлэх Бусад АБТ-ын чиг үүргүүд
Хоол бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах,үйл ажиллагаанд хяналт тавих Үйлчлүүлэгчээс санал хүсэлт авч хоолны амт чанарт тогтмол анхаарч менюнд баяжуулалт хийж байх Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал цэвэрлэгээний зааврыг ажлын байранд мөрдүүлэх