Технологи картын дагуу захиалгыг бэлдэх Хоол үйлдвэрлэх, жор дагаж ажиллах Хоолны орц, найрлага, чанарыг алдагдахаас сэргийлж ажиллах Эрүүл ахуйн шаардлага хангаж ажиллах /цагаан дэвтэртэй байх/ Ажлын байрны чиг үүргийн дагуу ажиллах
Харилцагчидтай тогтмол харилцах Харилцагчаас ирсэн захиалгыг гэрээнд заасан хугацаанд бэлтгэж түгээлтэд гаргах Борлуулалтын төлөвлөгөөний биелэлтийг хангах Харилцагчдын санал хүсэлт, сэтгэгдлийг цуглуулах Борлуулалтын мэдээллийг боловсруулж, тайлагнах
q menuе-р өгсөн хоолны захиалгыг технологи картад заасан хугацаанд, заасан технологийн дагуу гаргах /16,4тэй газ/ Гал тогоо дахь ариун цэврийн стандартыг сахих Бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хангах Ажлын байранд хэрэглэгдэх багаж, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, хадгалах Ажлын цагийг зохицуулах, хоолны үйлчилгээний цагийг төлөвлөх Хоолны бүтээгдэхүүнийг цаг тухайд нь бэлтгэх Бусад тогоочид болон ажилтнуудтай хамтран ажиллах