РЕСТОРАНЫ ДОТООД АЖИЛЧИД ЗААЛНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАЛТЫГ ХАРИУЦАЖ АЖИЛЛАХ АСУУДЛЫГ ШИЙДВЭРЛЭХ ШИНЭ САНАА ГАРГАХ АЖИЛЧДЫН ЭЭЛЖИЙН ХУВИАР ГАРГАХ ЗОХИОН БАЙГУУЛАХ ӨДРИЙН НЭЭЛТ ХААЛТЫГ ХИЙХ ТООЦООГ ХИЙХ ҮЙЛЧЛҮҮЛЭГЧИЙН СЭТГЭЛ ХАНАМЖТАЙ БАЙДАЛД САНАА ТАВИХ
-Санхүү болон татварын мэдээг үнэн зөв боловсруулах, удирлагыг шаардлагатай мэдээлэлийг хангах -Үйл ажиллагаатай холбоотой орлого зарлагын гүйлгээг хийх -7 хоног бүрийн тайлан мэдээг бэлтгэх тайлагнах -Татвар санхүүгийн бүх тайланг тооцоог хариуцаж хийх -Байгууллагын бараа татан авалт бараа авалт болон бараа буцаалтанд өөрийн биеэр оролцох, хяналт тавих -Байгууллагын эд матералын тооллогонд хяналт тавих АБТ заасан бусад чиг үүрэг