Европ болон Монгол хоолны бэлтгэл ажилд үндсэн тогоочид туслах Ногоо цэвэрлэх, жижиглэх, амтлагч бэлтгэх Мах, хүнсний түүхий эдийг ангилах, янзлах Хялбар хоол, хачир бэлтгэх Гал тогооны ариун цэвэр, тоног төхөөрөмжийн цэвэрлэгээ хийх Бараа материалын хяналт, тооцоололд туслах Үндсэн тогоочоос ирсэн үүрэг даалгаврыг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх
Төрөл бүрийн салад, амтлагч бэлтгэх Хүнсний ногоо, түүхий эдийг зөв хадгалах, угаах, цэвэрлэх Оливын тос, бальзамик, йогурт, майонез, нимбэгний шүүс зэрэг орцын тэнцвэрийг тохируулах Эрүүл, шинэхэн бүтээгдэхүүнтэй ажиллах Тогоочийн багтай хамтран ажиллаж, меню хөгжүүлэлтэд оролцох Гал тогооны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөх Өдөр тутмын материалын зарцуулалт, тооцоог хянах
Итали болон Европ паста, соусны төрөл бүрийг жорын дагуу хийх Pasta dough (зуурмаг) бэлтгэх, шинэхэн паста гаргах Соусны амт тохируулах (Alfredo, Carbonara, Pesto, Bolognese, гэх мэт) Ажлын байрны ариун цэвэр, эрүүл ахуйг сахих Тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хянах Хүнсний материалын зарцуулалт, захиалгыг зөв тооцоолох Хоолны шинэ санаа, меню хөгжүүлэлтэд оролцох
Европ, Америк хэв маягийн болон тусгай жортой пицца бэлтгэх Зуурмагийн тааруулалт, хөргөлт, амтлагчийн тэнцвэрийг тохируулах Пиццаны зуух, тоног төхөөрөмжтэй зөв ажиллах Ажлын байрны ариун цэвэр, эрүүл ахуйг хангах Шинэ меню, пиццаны төрөл хөгжүүлэхэд санаа гаргах Органик түүхий эд, хүнсний материалын зарцуулалт хянах
Төрөл бүрийн талх, нарийн боов, жигнэмэг, амттан хийх Жор, технологийн зааврын дагуу бэлтгэх Гал тогооны ариун цэвэр, тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хангах Өдөр тутмын материалын захиалга, зарцуулалтыг хянах Шинэ бүтээгдэхүүний санаа гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Аяга тавга, гал тогооны хэрэгслийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх Гал тогооны орчны цэвэрлэгээ, эмх цэгцийг хангах Хог хаягдал ангилан хаях Ажлын байрны тодрхойлолтын дагуу
Байгууллагын хүний нөөцийн бодлого, журам боловсруулах, хэрэгжилтийг хангах Ажилтны сонгон шалгаруулалт, сургалт хөгжлийг зохион байгуулах Ажилчдын гүйцэтгэлийн үнэлгээ, сахилга бат, ажлын уур амьсгалыг сайжруулах Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой баримт бичиг, бүртгэл хөтлөх
Барилга, байгууламжийн усан хангамж, бохирын системийн хэвийн ажиллагааг хангах Сантехникийн тоног төхөөрөмж (насос, шугам хоолой, радиатор, халаалтын систем, холболт, крант, ариун цэврийн тоноглол)-ийн ашиглалт, засвар үйлчилгээг хийх Ус алдалт, бөглөрөл, эвдрэл гэмтлийг илрүүлэх, оношлох, засварлах Халаалт, хөргөлтийн системийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, тохируулга хийх Шугам сүлжээ, тоног төхөөрөмжид урьдчилан сэргийлэх үзлэг, үйлчилгээ хийх Ашиглаж буй тоног төхөөрөмжийн бүртгэл хөтлөх, аюулгүй ажиллагааны заавар мөрдөх Цахилгаан болон бусад инженерийн ажилтай уялдан ажиллах, шаардлагатай тохиолдолд бага засвар гүйцэтгэх Инженерээс өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх
Оффисын өрөө, коридор, шат, ариун цэврийн өрөөний өдөр тутмын цэвэрлэгээ хийх Хог хаягдлыг ангилан ялгах Шал угаах, тоос шороо арчих, цонх шил, тавилга, тоног төхөөрөмж арчлах Ариун цэврийн өрөөний хэрэглэгдэхүүнийг тогтмол байлгах (саван, цаас, бусад) Цэвэрлэгээний хэрэгсэл, бодисыг зөв зохистой хэрэглэх Цэвэрлэгээ, үйлчилгээний аюулгүй ажиллагааг мөрдөх Ажилдаа чин сэтгэлээсээ ханддаг, цэвэрч нямбай хүнийг бид багтаа урьж байна.