Зочид, үйлчлүүлэгчидтэй зөв боловсон харьцах; Үйлчилгээтэй холбоотой асуултад хариулах, үйлчлэх; Гадны болон Дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь тусалж, тухтай орчинг бүрдүүлэх;
1. Өдөр тутмын үйл ажиллагааг тогтвортой хэвийн явуулахад анхааран ажиллах2. Хоол болон үйлчилгээний чанарыг үнэлэх, дүгнэх, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжтай байлгахыг зорьж ажиллах. 3. Заалны ажилтанг ажлын байран дээр сургах, мэргэшүүлэх, дадлагажуулах тал дээр анхаарал тавьж идэвхи санаачлагатай ажиллах.4. Үйл ажиллагаатай холбоотой дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх хэвшүүлэхэд анхаарах 5. Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажиллах
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянан хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Эвент, арга хэмжээ, хүлээн авалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Сошиал болон Дижитал маркетингийн талаар мэдлэгтэй Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.