Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлж, хүнсний үйлдвэрлэлийн үйл явц, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх Кемпийн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах
Нарийн боовны тогоочийн ажил үүргийг гүйцэтгэх Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргүүд,
-Кемпийн бараа материалын орлого зарлагын өөрчлөлт, үлдэгдлийг тооцож бүртгэлээ тогтмол шинэчлэн хөтлөх -Эд хөрөнгийн бүртгэл тооцоог сайжруулж, эвдрэл гэмтлийг багасгаж, хадгалалт хамгаалалтыг сайжрууахад анхаарч ажиллах -Бараа материалын бүртгэлийг хөтөлж сарын эцэст гар тооллого хийн тайланг хариуцсан нягтланд өгч үлдэгдлийг тулгаж баталгаажуулах -Хүлээн авч байгаа бараа материалыг тоо ширхэгээр нь бүрэн бүтэн байдлыг шалгаж хүлээн авах
Хүнсний бараа бүтээгдэхүүнийг бүртгэх, хөтлөх, Санхүүгийн анхан шатны баримт материалын бүртгэл хөтлөлтийг хийх, Агуулахын барааны үлдэгдлийг шалгах, Барааны захиалга болон зарцуулалтыг бүртгэх, тайлагнах Бараа бүтээгдэхүүний чанар, сав баглаа боодлын бүрэн байдалд хяналт тавих Өдөр тутмын бараа бүтээгдэхүүний шаардахыг Odoo erp программд оруулах
Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруултанд оруулж батлагдсан меню технологийн картны дагуу хоол үйлдвэрлэх Хүнсний түүхийн эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх Ажлын байрны тодорхойлолт заасан бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах
Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генераторын хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах; Кемпийн гал тогооны тоног төхөөрөмжийн эвдрэлийг тогтоож засварлах; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Хүнсний үйлдвэрлэл үйлчилгээг технологи эрүүл ахуй, ариун цэвэр, хөдөлмөр хамгаалалын шаардлага нийцүүлэн өөрчлөн зохион байгуулах, хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний чанарын судалгаа, үнэлгээ хийх, бэүтээгдэхүүнийг хөгжүүлэхэд чиглэгдсэн туршилт судалгааг гүйцэтгэх Хүнсний үйлдвэрлэл үйлчилгээг зохион байгуулах, хөтлөн явуулах, өөрчлөн шинэчлэхэд шаардлагатай мэдлэг, Бүтээгдэхүүнийг жор технологийг шинэчлэн сайжруулах, шинэ бүтээгдэхүүнийг бий болгох, Технологийн урсгалын хяналт тавих үйлдвэрлэлийн болон эрүүл ахуйн зохистой дадлыг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх, хэвшүүлэх, Хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний чанарт лабораторийн шинжилгээний дүнд үндэслэн үнэлгээ өгөх
Компанийн сантехникийн тоног төхөөрөмж, шугам хоолойг графикийн дагуу үзлэг шалгалтыг тогтмол хийж, гарсан гэмтэл саатлыг түргэн хугацаанд шуурхай засварлах Барилга, сантехникийн угсралтын ажлын явцад үүссэн асуудлыг шуурхай шийдвэрлэх, гарсан доголдлын шалтгааныг судалж тодорхойлох, сэргийлэх арга хэмжээ авах Сантехникийн угсралтын ашиглаж буй үндсэн болон туслах материал нь ажлын зураг болон холбогдох барилгын норм, дүрэм стандарт, бусад шаардлагад нийцэж буй эсэхэд хяналт тавих
Кемпийн цэвэрлэгээ үйлчилгээ болон үйлчилгээний ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих. Цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлыг стандартын дагуу доголдолгүй явуулах.
-Ай Ди ЭМ Эн ХХК-ийн кемп дэх үйл ажиллагааны зохион байгуулалтад оролцох; -Аж ахуйн холбогдолтой туслах ажлыг гүйцэтгэх; -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу; ӨМНӨГОВЬ АЙМГИЙН ЦОГТЦЭЦИЙ 15/15 РОСТЕРООР АЖИЛЛАХ БОЛОМЖТОЙ
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах Аж ахуйн болон бусад ажилд туслалцаа үзүүлэх Шууд удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх
B, C, D ангилалд хамаарагдах машинуудыг өдөр тутамдаа барьж ажиллах; Шаардлагатай үед хариуцаж буй автомашинд эвдрэл гэмтэл гарсан бол засвар хийх;
Компанийн сантехникийн тоног төхөөрөмж, шугам хоолойг графикийн дагуу үзлэг шалгалтыг тогтмол хийж, гарсан гэмтэл саатлыг түргэн хугацаанд шуурхай засварлах Барилга, сантехникийн угсралтын ажлын явцад үүссэн асуудлыг шуурхай шийдвэрлэх, гарсан доголдлын шалтгааныг судалж тодорхойлох, сэргийлэх арга хэмжээ авах Сантехникийн угсралтын ашиглаж буй үндсэн болон туслах материал нь ажлын зураг болон холбогдох барилгын норм, дүрэм стандарт, бусад шаардлагад нийцэж буй эсэхэд хяналт тавих
Уурхайн оффис, амрагчдын байрны цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцан ажиллах; Кемпийн өрөөний цэвэрлэгээ үйлчилгээний стандартын дагуу цэвэрлэх; Амрагч нарын амрах байрыг тохитой тухтай байлгах; Амрагчийн цэвэр ус, душны өрөөний цэвэрлэгээ үйлчилгээний хуваарийн дагуу цэвэрлэх; Ариун цэврийн өрөө бусад өрөө болон фитнесс өрөөний хуваарилалтын дагуу цэвэрлэх Ажил үүргийн тодорхойлолтын дагуу;
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж, стандартад нийцүүлэн компанийн ажилтнуудын аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг цогцоор нь хариуцан ажиллах;ХАБЭА-н сургалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, урьдчилсан зааварчилгааны сургалтыг тогтмол зохион байгуулах;Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н нэгдсэн мэдээ, мэдээллийг нэгтгэж өдөр бүр төв оффис руу мэдээллэх;Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх;
Байгууллагын менген херенгийн едер тутмын гуйлгээг хийх, буртгэл, хетлелт менген херенгийн дансны улдэгдэлд хяналт тавьж удирдлагуудыг менген херенгийнулдэгдэл болон гуйлгээний талаарх мэдээллээр хангахKассын улдэгдэл баталгаажуулах, банкуудтай тулган баталгааЖуулалт хийхTайлан гаргах уйл явцад оролцох /HΘАТ-н худалдан авалтын баримт шивуулэх, бусад мэдээ/Бусад AБT-д заагдсан Чиг уургуудийг хэрэгжуулэх
Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруултанд оруулж батлагдсан меню технологийн картны дагуу хоол үйлдвэрлэх Хүнсний түүхийн эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх Ажлын байрны тодорхойлолт заасан бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.
Удирдлагын өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу бүтээгдэхүүний үнийн судалгаа хийх, худалдан авалт хийх, барааг хүлээн авах, илгээх, бараа бүтээгдэхүүний тээвэрлэлтийн зохицуулалтыг хийх Удирдлагын өгсөн үүрэг даалгавар болон Компанийн журмын дагуу хангамжийн бүх төрлийн захиалга бүртгэлийг нягт нямбай хийх, батлуулах, шалгаж хянах Харилцагч байгууллагуудтай гэрээ байгуулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Байгууллагын өдөр тутмын албан бичиг, тушаал, архивыг хариуцах; Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангаж ажиллах; Кемпийн хэвийн ажиллагаа дэд бүтцийг бүрэн байдлыг хянах; Ажиллах хүчнийг ерөнхий удирдлагаар хангах; Гэрээт харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах; Компанийн Гүйцэтгэх захиралд ажлын чиг үүргийн биелэлт, ажлаа тайлагнан ажиллах;
Гал тогоонд Мах бэлтгэгчийн ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
1. Хоол хүргэлтийн үйлчилгээний автомашиныг жолоодох
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж, стандартад нийцүүлэн компанийн ажилтнуудын аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг цогцоор нь хариуцан ажиллах;ХАБЭА-н сургалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, урьдчилсан зааварчилгааны сургалтыг тогтмол зохион байгуулах;Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н нэгдсэн мэдээ, мэдээллийг нэгтгэж өдөр бүр төв оффис руу мэдээллэх; Ажилтнуудыг ХАБЭА-н мэргэжлийн зохицуулалт арга зүйгээр хангах;Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх;
Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, технологийн зарчмыг баримтлан ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавих Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруултанд оруулж батлагдсан меню технологийн картны дагуу хоол үйлдвэрлэх Хүнсний түүхийн эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх Ажлын байрны тодорхойлолт заасан бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ.
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж стандартад нийцүүлэн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг зохион байгуулан бусад ХАБЭА-н ажилтнуудтай хамтран ажиллах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н мэдээ, мэдээлэл тайланг нэгтгэж төв офисс руу мэдээллээр хангах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Уурхайн хоол зөөх жолооч мөн цэвэрлэгээ үйлчилгээ үзүүлж буй үйлчлэгч ажилтнуудад өдөр тутмын заавар, зааварчилгаа наряд өгөх; Монгол Улсын нутаг дэвсгэр дээр замын хөдөлгөөний аюулгүй дүрмийг хангах;
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах