Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Ил Фиори

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Зөөгч

Ажил үүргийн тодорхойлолтод заасны дагуу.

Рестораны эрүүл ахуйч

1. Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж хянах,  2. Хоол хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлж хоол үйлдвэрлэлийн болон түүгээр үйлчилэх үйл явцын аюулгүй байдлыг баталгаажуулж хянах. 3. Эрүүл ахуйн хяналт тавих заавар зөвлөмж боловсруулах, ажилчдад эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдлын зөвлөмж зааварчилгаа өгөх. Шаардлага тавих. 4. Ажлын байрны эрүүл ахуйтай холбоотой сургалт зохион байгуулах. 5. Хоол үйлдвэрлэлийн явц болон цэврэлгээ, үйлчилгээний явцад гарсан алдаа, дутагдал бохирдол зэргийг илрүүлж шаардлагтай зүйлсийг засч залруулах.  

Тогооч /Халууны ажиллагааны /

1. Мэргэжлийн Итали тогоочын удирдлаган дор, заавар жорын дагуу хоол хийх 2. Ажлын байрыг цэвэр, цэгцтэй байлгах 3. Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагийг хүлээн авах 4. Бусад ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана  

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, EITTower, 25-р давхар, 1-р хороо, Энх Тайваны өргөн чөлөө, Улаанбаатар, Монгол

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.