Байгууллагын хоолны чанар, стандартын дагуу хоол хийх Шинэ жор зохиох, хоолны менюг шинэчлэх Хоолны бүтээгдэхүүний бэлтгэл, хадгалалт, боловсруулалтыг хариуцах Төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг зөв ашиглах, цэвэрлэх Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх Хоолны бүтээгдэхүүний чанарыг хянах, дүгнэх Ажилчдын хооллох, менежментийн үйлчилгээ үзүүлэх Ажилчдын хоорондын харилцааг сайжруулах, багийн ажлыг дэмжих
Хоол, унда зөөж үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Туслах хоолны хэрэгслүүдийг бэлтгэх Хоолны зөөгчийн ажлын орчноо цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоол, ундаа зарах, захиалгын мэдээллийг бүртгэх Үйлчлүүлэгчдийн хүсэлт, санал хүсэлтийг сонсох Ширээ, суудлыг бэлтгэх, цэвэрлэх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Ундаа, хоолны үйлчилгээний чанарыг хангах