Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Их Талын Таван Эрдэнэ ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Яармаг салбар ресторанд Үйлчлэгч ажилд авна

Байгууллагын өдөр тутмын ерөнхий цэвэрлэгээ хийх. Танхимын шал Танхимын ил харагдах тоос, гадаргуу Танхимын цонх, шилэн хаалт (шал угаах, тоос арчих, хог цэвэрлэх) Хог хаягдлыг ангилан ялгаж, тогтоосон журмын дагуу зайлуулах. Цонх, шил, тавилга болон тоног төхөөрөмжийг тогтмол арчиж цэвэрлэх. Ажлын байр, өрөө тасалгааг эмх цэгцтэй байлгах. Цэвэрлэгээний багаж, төхөөрөмжийг зөв, аюулгүй ашиглаж арчлах. Эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм, стандарт мөрдөх. Аливаа эвдрэл, гэмтэл, доголдлыг удирдлагад мэдээлэх. Бусад ажилтнуудтай уялдаа холбоотой, багийн зарчмаар ажиллах.

Яармаг салбар Pastry Chef / Нарийн боовчин

Нарийн боов, жигнэмэг, пицца зэрэг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Орц, найрлагыг зөв хослуулах Бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу үйлдвэрлэх Тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэх Бүтээгдэхүүний хадгалалт, хэмжилт хийх Ажлын байрны ариун цэврийн стандартыг сахих Хэрэглээний тооцоолол хийх, захиалга өгөх Бүтээгдэхүүний шинэлэг загварыг турших, хөгжүүлэх

Яармаг салбарт ногоо болон хачирны бэлтгэгч

Рестораны салат, хачир, ногооны төрлийн хоолыг өдөр бүрийн менюгийн дагуу бэлтгэх Хоолны өнгө, амт, найрлагын зохицлыг хангах Хүнсний орц, ногоо, соусны шинэлэг байдлыг хянах Гал тогооны ахлах тогооч болон бусад багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Ариун цэвэр, хүнсний аюулгүй байдлын дүрмийг мөрдөх Шинэ төрлийн хачир, салатны жор санал болгох

Яармаг салбар Мах, Сүмсний тогооч ажилд авна

  Мах шарах, хуурах, болгох, шарсан болон шөлтэй хоолнууд бэлтгэх Сүмс, амтлагчийн суурь болон төрөл бүрийн сүмс бэлтгэх Хоолны технологи, жорын дагуу амт, чанарыг барих Гал тогооны эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааг мөрдөх Хоол үйлдвэрлэлийн хэвийн ажиллагааг хангаж, багтай хамтран ажиллах  

ЭЭЛЖИЙН ЭРЭГТЭЙ ТОГООЧ АЖИЛД АВНА

Гал тогооны үйл ажиллагааг хоол үйлдвэрлэлийн стандартад нийцүүлэн түүхий эд, бараа материал хянан шалгаж хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах.  Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ

Угаагч өглөө, орой ээлж

Гал тогооны угаалга цэвэрлэгээ болон цэгцтэй байдлыг хариуцан  ажиллах  Хоолны аяга таваг, багаж хэрэгсэл, хүнсний бүтээгдэхүүний савнууд   гэх мэт  гар болон зориулалтын аяга угаагч машинаар  угааж, ариутган эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цэвэр байлгах

Өглөө орой ээлжний Зөөгч

Цэгцтэй харилцаж, үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг захиалж, хүргэж өгөх Хоолны ширээг засаж, цэвэрлэх Хоолны менюг танилцуулах, зөвлөгөө өгөх Зоогийн газрын стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх Зочдын санал хүсэлтийг хүлээн авч, шийдвэрлэх Нөөцийг хянах, нөөц бэлтгэх Ажлын байрны цэвэр цэгцтэй байлгах, зохион байгуулалтыг хангах Үйлчилгээний стандартыг өндөр түвшинд баримтлах Харилцааны ур чадварыг хөгжүүлэх

Яармаг салбар орой ээлжний угаагч

Хоолны амт, чанар, өнгөц байдлыг шалгах Хоолны түүхий эдийн нөөцийг хянах Хоолны жор, бэлтгэлийг дагаж мөрдөх Хоолны үзэмжийг сайжруулахад анхаарах Хоолны чанарыг баталгаажуулах, стандартын дагуу байх Хоолны бүтээгдэхүүнүүдийг хүлээн авч, ангилах Хоолны үйлдвэрлэлийн дотоод журам, стандартуудыг мөрдөх Ажлын байрны ариун цэврийг хангах Хоолны процессын хяналт, тайлан гаргах Захиалга, бүтээгдэхүүний бүрэн байдлыг шалгах

Яармаг салбарт шөлний тогооч ажилд авна.

Байгууллагын шөлний жор, стандарт, амтны онцлогийг эзэмших Өдөр тутмын шөлний бэлтгэл, гаргалт, чанарын хяналтыг хийх Шөлний орц найрлага, амтны тэнцвэрийг байнга сайжруулах санал гаргах Гал тогооны багтай хамтран эрүүл ахуйн стандарт баримтлах Шинэ шөлний төрлүүд туршиж хөгжүүлэх

Яармаг салбар өглөө оройн ээлжний Зөөгч

Хоол болон ундааг үйлчлүүлэгчдэд хурдан, зөв хүргэх Хоолны захиалгыг авах, бүртгэх, шалгах Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх Гал тогоо, зоогийн газрын ажилчидтай хамтран ажиллах Хоолны меню болон тусгай саналтай танилцах Үйлчлүүлэгчдийн санал, гомдлыг шийдвэрлэх Тасалбар, тооцоог зөв хийж, хариуцлага хүлээх Ажлын байран дээр цэвэрлэгээ, эмх цэгцийг хадгалах Хоол, ундааны бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Тусгай арга хэмжээнүүдийн үеэр үйлчилгээг зохион байгуулах

Хүнсний цех бэлтгэгч, туслах тогооч

- Хүнсний бараа материал ялган ангилах, цэвэрлэх, бэлтгэх - Үйлдвэрлэлийн зарим тоног төхөөрөмжтэй харьцах, арчилгаа цэвэрлэгээ хийх - Ахлах тогоочийн удирдлага дор технологи ажиллагааны дагуу хагас болон бүрэн боловсруулсан бэлдэц бэлтгэх  

Туслах тогооч

Таны ажиллах ур чадвар хичээл зүтгэл чадамж хандлагыг  дүгнээд  сургаад авах боломжтой  ахлах тогоочийн удирдлаганд ажлын байранд тавих заавар зааварчилгаа болон зөвлөмжийг даган  хэрэгжүүлж ажиллах  захиалгын хоол болон салатыг технологид заасны дагуу хэмжээ гр амт чанарыг алдуулахгүй нөөцөлж бэлдэх  Гал тогоонд  хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах хүнсний материал, хачир, соус болон бусад бэлдэцийг технологи стандартын дагуу хангалттай бэлтгэх  Ажлын байрны цэвэрлэгээ  цэгцтэй байдлыг ажил үүргийн хуваарийн дагуу гүйцэтгэж  ажиллах  хөргөгч болон тоног төхөөрөмжийни цэвэрлэгээ болон ажиллагааг хянаж ажиллах   

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, Хан-Уул дүүрэг, 20-р хороо, White Gate төвийн 502 тоот

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.