Таны ажиллах ур чадвар хичээл зүтгэл чадамж хандлагыг дүгнээд сургаад авах боломжтой ахлах тогоочийн удирдлаганд ажлын байранд тавих заавар зааварчилгаа болон зөвлөмжийг даган хэрэгжүүлж ажиллах захиалгын хоол болон салатыг технологид заасны дагуу хэмжээ гр амт чанарыг алдуулахгүй нөөцөлж бэлдэх Гал тогоонд хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах хүнсний материал, хачир, соус болон бусад бэлдэцийг технологи стандартын дагуу хангалттай бэлтгэх Ажлын байрны цэвэрлэгээ цэгцтэй байдлыг ажил үүргийн хуваарийн дагуу гүйцэтгэж ажиллах хөргөгч болон тоног төхөөрөмжийни цэвэрлэгээ болон ажиллагааг хянаж ажиллах
Хүний нөөцийн бодлого дүрэм журмын хэрэгжилтийг хангаж,хариуцсан нэгжийн хөдөлмөрийн харьцааг хаиуцан ажилна Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалттай холбоотой тайлан мэдээг тогтмол гаргах, шаардлагатай судалгааг гаргаж дүгнэлт хийх, удирдлагыг мэдээллээр хангах Хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийн компани, их дээд сургууль, хөдөлмөр эрхлэлтийг дэмжих төвүүдтэй хамтран ажиллах Хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийн сувгийг өргөжүүлэх Сонгон шалгаруулалтын тест материалуудыг боловсруулах, шинэчлэх, Ажилтнуудыг эерэг зөв хандлага ,ажлын байран дахь бүтээмж өндөр байх явцыг нэмэгдүүлж дасан зохицуулах хөтөлбөр сургалтыг төлөвлөн хэрэгжүүлж тогтмол зохион байгуулах Шууд удирдлага болон чиг үүргийн удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгавар, заавар зөвлөмжүүдийг хэрэгжүүлж,шинэ санаа санаачлагыг уялдуулан хамтарч ажиллах -Хүний нөөцийн албаны үйл ажиллагааг зохион байгуулан хариуцаж ажиллах -Хүний нөөцийг сонгон шалгаруулж бүрдүүлэн менежмэнтийг үр дүнтэй хэрэгжүүлэх -Ажилтныг чиглүүлж хөгжүүлэх чиглэлээр сургалт явуулан ажилтныг идэвхжүүлэх -Хувь хүний ёс зүйн хэм хэмжээг дээдэлдэг -Баг хамт олныг хөгжүүлэх удирдан зохион байгуулах мөн ,багаар ажиллах чадвартай байх