Рестораны үйл ажиллагааг удирдах, зохион байгуулах Ажилтнуудад чиглэл өгөх, сургалт явуулах Захиалга, бүтээгдэхүүний нөөцийн хяналт хийх Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах зорилгоор үйлчилгээг сайжруулах Бараа бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу байхыг хангах Санхүүгийн тайлан, төсөв боловсруулахад оролцох Маркетингийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Эрсдэл, аюулгүй байдлын асуудлуудыг хянах Ажилтнуудын график, ажил үүргийг зохицуулах
Гэрээт харилцагчаас бараа материал болон түүхий эд материалыг захиалга хийх, бараа материалын тасалдал үүсгэхгүй ажиллах Анхан шатны баримтын дагуу БМ, ТЭМ-ын орлого, зарлагын гүйлгээ санхүүгийн программд цаг тухайд нь үнэн зөв бүртгэх Кассын мөнгөн хөрөнгийн анхан шатны бүртгэлийг үнэн зөв бүртгэх, баримтын бүрдэлт гүйцэтгэлийг хангах Өдөр тутмын үйл ажиллагаатай холбоотой засвар үйлчилгээний ажлыг хариуцсан менежертэй хамтран засаж, сайжруулах Хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдалд санаа тавих Сар бүр БМ, ТЭМ-ын тайланг бэлтгэх, үдэж архивлах
Ажилтнуудын бүртгэл, мэдээллийг удирдах Хүний нөөцийн бодлого, журам боловсруулахад оролцох Ажилд авах, ажилтны өөрчлөлтүүдийг зохион байгуулах Ажилтнуудын гомдол, санал хүсэлтийг шийдвэрлэх Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг төлөвлөх, зохион байгуулах Ажилтны гүйцэтгэлийг үнэлэх, тайлагнах Ажилтны урамшуулал, шагналын системийг хэрэгжүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системийг шинэчлэх, засварлах
Брендийг хөгжүүлэх, зах зээлд байр суурийг бэхжүүлэх стратеги боловсруулах Зах зээлийн судалгаа хийх, хэрэглэгчийн хандлага, өрсөлдөгчийн мэдээллийг шинжлэх Кампани, бүтээгдэхүүний маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулах, хэрэгжүүлэх Нийгмийн медиа, цахим маркетингийн кампанит ажил зохион байгуулах Бүтээгдэхүүний борлуулалтыг дэмжих маркетингийн арга хэмжээ зохион байгуулах Харилцагчидтай харилцах, тэдний санал хүсэлтийг сонсох Маркетингийн багийн гишүүдтэй хамтран ажиллаж, үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүний маркетингийн хэрэгсэл, материалыг бэлтгэх Судалгааны дүнг боловсруулж, удирдлагад мэдээлэх Төсөв, зардлыг хянах, тайлагнах
Хариуцсан салбарын өдөр тутмын борлуулалтын тайлан шалгах, санхүүгийн программд бүртгэх, хяналт тавих Тайлан баланстай холбоотойгоор Ерөнхий болон Ахлах нягтлан бодогчоос өгсөн үүрэг даалгаврыг хугацаанд нь чанартай хийж гүйцэтгэх Анхан шатны баримт бүрдүүлэх, тайланг үдэж цэгцлэх, архивлах Харилцагчтай тооцоо нийлэх, акт үйлдэх НДШ, ХХОАТ тайлан бэлтгэх, илгээх Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажлын бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэж ажиллана Сар бүрийн бараа материал болон түүхий эд материалын тооллого үнэн зөв хийх, эд хариуцагч тус бүртэй тооллогын үр дүнг тулгаж гаргах Бусад алба нэгжийг шаардлагтай тоон мэдээллээр хангах, тоон гүйцэтгэл гаргаж танилцуулах Бараа материал болон Түүхий эд материалын тайлан бэлтгэх
Кофе шопийн салбарын өдөр тутмын үндсэн үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах Бүтээгдэхүүний чанар, хадгалалт, стандартын дагуу гарч хэрэглэгдчдэд хүрч байгаа эсэх, үйлчилгээний стандартад хяналт тавьж ажиллах, Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх төлөвлөгөө гарган сар бүр үр ашигийг тооцох Салбарын ажилчдын цаг ашиглалтыг хянах Эрүүл мэнд, аюулгүй ажиллагааны зааврыг мөрдөн ажиллах
Уух зүйлсийг жорын дагуу зөв хийх . Архи согтууруулах ундаагаар хариуцлагатай үйлчлэхэд манлайлж ажиллах. Хоолоор үйлчлэх. Бэлэн мөнгө болон бусад хэлбэрийн төлбөр тооцоог хийх. ПОС –ийн системийг зөв хэрэглэж борлуулалтын гүйлгээ хийх . Насанд хүрсэн эсэхийг үнэмлэх бичиг баримтуудыг шалган – архи согтууруулах ундаагаар үйлчлэх Зочдыг ариун цэврийн өрөө болон бусад хэсгүүд рүү чиглүүлэх. Бусдад нөлөө үзүүлэхүйц бүтээгдэхүүний талаар мэдлэгтэй байх. Санал болгон борлуулах- туршлагаар батлагдсан арга техникүүдийг ашиглах. Баарны хэсгийг үргэлж эмх цэгцтэй үзэмжтэй цэвэрхэн байлгах. Бүтээгдэхүүний зохистой тоо хэмжээг бүрдүүлж ажиллах– агуулахаас бараа нэмэх & тооллого хийх. Ликор, шар айраг, дарс болон шилэн эдлэлүүдийг ээлжийн туршид нэмж дүүргэх. Баарны хүнсний бүтээгдэхүүний огноог нааж хөргөгчид хадгалах. Гурван тасалгаатай угаалтуур болон цахилгаан аяга таваг угаачийн ашиглах – тоног төхөөрөмж, баарны жижиг багаж хэрэгсэл, болон шилэн эдлэлүүдийг байнга угааж ариутгаж хэрэглэх. Нээх, хаах болон бусад ажил үүргүүдийг хийх – үйлчилгээнд бэлдэх/хаах үед баарны хэсгээ цэвэрлэх буулгах, гаргах, давцан тавиуруудыг арчих цэвэрлэх, шалаа шүүрдэх, угаах, гм. Зочны асуултуудад – зөв алдаагүй мөн хүндэтгэлтэй хариулах.