- Нийт 25-30 хүний өглөө, өдөр, оройн хоолыг хийнэ. Ажилчдад амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол хүнсээр хангаж, хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах
Уурхайн ажилтнуудад эрүүл мэндийн анхан шатны үзлэг оношилгоо хийх Ажилтнуудын эрүүл мэндийн байдлыг үнэлж, эрүүл мэндийн зөвлөгөө өгөх Шаардлагатай эм тариа, эрүүл мэндийн хэрэгслийг захиалах, зарцуулах, тайлагнах Ажлын байр, кэмпийн орчинд эрүүл ахуйн үзлэг шалгалтыг хийж сайжруулах зөвлөмж өгөх, зөвлөмжийн хэрэгжилтийг шалгах