Ажилчдын хоолны газарт тогоочоор ажиллах Компанийн ажиллагсдын хоолыг материалын орц, норм, жор, технологийн дагуу хийх Хоолонд орох хүнсний материал эрүүл ахуйн шаардлага хангасан эсэхэд хяналт тавьж, материалын тооцоо хийнэ Ажилчдын хоолны газрын тоног төхөөрөмжийн хэвийн найдвартай ажиллагааг хангах
Сэлбэгийн захиалга, хүлээн авалт, бүртгэл хийх Сэлбэгийн нөөцийг хянах, зохицуулах Сэлбэгийн тоо хэмжээг тогтмол шалгах Сэлбэгийн зарцуулалт, хэрэглээг тайлагнах Сэлбэгийн нөөцийн тайлан гаргах Бусад холбогдох үүргийг гүйцэтгэх
Ажилчдын хоолны газарт тогоочоор ажиллах Компанийн ажиллагсдын хоолыг материалын орц, норм, жор, технологийн дагуу хийх Хоолонд орох хүнсний материал эрүүл ахуйн шаардлага хангасан эсэхэд хяналт тавьж, материалын тооцоо хийнэ Ажилчдын хоолны газрын тоног төхөөрөмжийн хэвийн найдвартай ажиллагааг хангах