Зочдын захиалгыг хүлээн авч, тэдэнд үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг зочинд хүргэх Зочдын хүсэлт, асуултад хариулах Хоолны ширээг бэлтгэж, цэвэрлэх Зочдын тав тухыг хангах, үйлчилгээний стандартыг баримтлах Туршилтын хоол, ундаа санал болгох Байгууллагын дүрэм, журмыг дагаж мөрдөх
НББ-ийн өдөр тутмын хяналт, хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах Удирдлагыг тайлан мэдээгээр хангах Өмч хөрөнгийн хадгалалт, хамгаалалтыг сайжруулах Компанийн касс, харилцах дансны ажил үйлчилгээг боловсруулж, холбогдох дансанд НББ-ийн бичилх хийх Хариуцсан салбарын борлуулалт, бараа материалын бүртгэл тооцоог хийх Агуулахыг бүртгэл тооцоог хийх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах, хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдэд тав тухтай үйлчилгээ үзүүлэх орчинг бүрдүүлэх Ажилтнуудын ажлын хуваарь гаргах, сахилга бат, үйлчилгээний чанарт хяналт тавих Үйлчлүүлэгчдийн санал гомдлыг түргэн шуурхай шийдвэрлэх Үйлчилгээний чанарыг тасралтгүй сайжруулах арга хэмжээ хэрэгжүүлэх Борлуулалт, үйлчилгээний тоо мэдээллийг нэгтгэж тайлагнах