Зочид буудал, Ресторан, Хоол үйлдвэрлэл, хүлээн авалтын танхим, оффис худалдаа үйлчилгээний төвд эрүүл ахуйн стандартын дагуу ажиллахад үйл ажиллагаанд хяналт тавин хэрэгжүүлж ажиллана. Хүнсний аюулгүй байдал, Эрүүл ахуйч стандартын дагуу үйл ажиллагааны хэрэгжилтэнд хяналт тавих, бүртгэжүүлэх. Худалдаа үйлчилгээний цогцолборын нийт үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн шаардлага хуульд нийцүүлэн ажиллахад гүйцэтгэлд хяналт тавих АБТ-н дагуу ажил үүргээ хийж гүйцэтгэнэ.
Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшлын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх Гадна талбайн цэвэрлэгээ, өвлийн улиралд цасны цэвэрлэгээг хийж гүйцэтгэх
Технологи картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоол үйлдвэрлэн боловсруулах 4 одтой рестораны стандартад нийцсэн хоол үйлдвэрлэлийг хийх чадвартай байх
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Ресторан болон зочид буудлын санхүү бүртгэлийг хийх Өдөр тутмын орлого зарлагын бүртгэлийн тайланг гаргаж ахлах нягтлан бодогчид танилцуулах Байгууллагын үйл ажиллагааг хэвийн явуулахад шаардлагатай бараа, түүхий эд материалын хангалт, олголтыг хийх Бараа материалын нөөц бүрдүүлэлтийн процессын дагуу нөөцийг бүрдүүлж тасалдал үүсгэхгүй байх.
Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшлын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх Гадна талбайн цэвэрлэгээ, өвлийн улиралд цасны цэвэрлэгээг хийж гүйцэтгэх
Зочид буудлын гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан чиглүүлэх Зочдын сэтгэл ханамжид нийцсэн эрүүл, амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэх Меню зохиох, технологи карт бичих, ажилтнуудыг чиглүүлэх, сургах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт нь түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх
Ажилчдын хоолыг амт чанартай, технологи картын дагуу үйлдвэрлэх 30-40 хүний өглөө цай, өдөр, оройн хоол бэлтгэж, үйлдвэрлэнэ.
* Компанийн нягтлан бодох бүртгэлийг Олон улсын бүртгэлийн стандарт, нягтлан бодох бүртгэлийн хуульд нийцүүлэн хөтлөх, санхүүгийн тайлан гаргах, өмч хөрөнгийн хадгалалт, хамгаалалт, зарцуулалтад хяналт тавих замаар санхүүгийн эрсдэлээс урьдчилан сэргийлж, хэрэглэгчдийг санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр ханган ажиллах; * Компаний ойрын болон хэтийн бодлого төлөвлөлт, тоон статистик, зах зээлийн судалгаа шинжилгээ анализ хийх * Хөрөнгө оруулалт, мөнгөн хөрөнгийн эргэлт, эргэцийг тооцох * Стратеги төлөвлөлтийн дагуу санхүүгийн чиг үүргийн ажлыг удирдах * Салбарын санхүү бүртгэлийг хянах, чиг үүргээр хангах * Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг гүйцэтгэх
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Үндсэн хөрөнгийн тооцоо, бүртгэл хөтлөлтийг хийх, картжуулах Түрээсийн орлого зарлагын бүртгэлийн тайланг гаргаж ахлах нягтлан бодогчид танилцуулах Компанийн санхүү, бүртгэлийг олон улсын нягтлан бодох бүртгэлийн стандартын дагуу хөтлөх, байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг хэвийн жигд тасралтгүй явуулах, хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, ахлах нягтлан бодогчид санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр хангах, дэмжлэг үзүүлэх. Бараа материалын нөөц бүрдүүлэлтийн процессын дагуу нөөцийг бүрдүүлж тасалдал үүсгэхгүй байх.
- Аж ахуйн албаны ерөнхий үйл ажиллагаанд албаны даргаас өгсөн чиг үүргийн дагуу туслах - Бараа материал зөөх, ачих, буулгах - Шаардлагатай үед барилгын бараа материал цуглуулах
Манайхаар үйлчлүүлэхээр ирсэн зочид, үйлчлүүлэгчдийг угтан мэндчилж хүлээн авах Зочид буудлын үйлчилгээ болон өрөөг танилцуулах, бүртгэх зэрэг үйлчилгээг үзүүлж ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх
Захиалсан бүтээгдэхүүнийг захиалга үйлчилгээ стандартын дагуу гарган ажиллах Халуун болон хүйтэн ундааны зүйлсийг захиалгын дагуу гаргах Шаардлагатай уух зүйлс болон дагалдах хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцтэй байхад анхаарч ажиллах Уух зүйлсийг хадгалах, түүгээр үйлчлэх горим стандартыг баримтлан ажиллах
Зочдоос хоол ундааны захиалга авах, санал болгох, Зочдод мэргэжлийн түвшинд хоол ундааг зөөж, хүргэх, үйлчлэх Зочны ая тухтай байдлыг хангах, эелдэг найрсаг харьцах
Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшилын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх
- Зочдын ачаа тээшийг зөөх, эелдэг найрсаг үйлчлэх - Зочдыг хэрэгтэй мэдээллээр хангах, чиглүүлэх
Тэрэлжид 6/3 гэсэн хуваариар ажиллах боломжтой. Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшилын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх
Зочдоос хоол ундааны захиалга авах, санал болгох, Зочдод мэргэжлийн түвшинд хоол ундааг зөөж, хүргэх, үйлчлэх Зочны ая тухтай байдлыг хангах, эелдэг найрсаг харьцах
Гал тогооны тоног төхөөрөмж, хоолны хэрэгсэлүүд, аяга таваг зэрэг үйлчилгээнд шаардлагатай бүхий л зүйлийг эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу угааж, цэвэрлэж ариутган бэлэн байлгах
Компанийн эрхэм зорилго, алсын хараа, үнэт зүйлд нийцүүлэн өдөр тумын үйл ажиллагааг шууд удирдлагаар хангахад оршино Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж хэвийн ажиллагааг ханган ажиллах Зочид буудлын болон рестораны хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ажилтнуудад сургалт орох, стандарт хэв журмыг мөрдүүлэх, хэвшүүлэх Зочид буудал болон рестораны бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хөгжүүлэх, үр, бүтээлтэй байдлыг нэмэгдүүлж ашигт ажиллагааг сайжруулах Байгууллагын удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт нь биелүүлэх