Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Милленниум плаза

Милленниум плаза-Ресторан
Милленниум плаза-Ресторан
Милленниум плаза-Ресторан
Милленниум плаза-Event Hall
  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ/ШИНЭ ТӨГСӨГЧ/

АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Компанийн санхүү, нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг үр ашигтай удирдан зохион байгуулах, хяналт тавих, санхүүгийн тайлан мэдээллийг бэлтгэх, холбогдох байгууллагад тайлагнах, удирдлагыг санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр хангах, компанийн ашиг орлогыг нэмэгдүүлэхэд саналаа илэрхийлэн мэргэжлийн зүгээс зөвлөгөө заавраар ханган ажиллана

Ерөнхий менежер

 Компанийн эрхэм зорилго, алсын хараа, үнэт зүйлд нийцүүлэн өдөр тумын үйл ажиллагааг шууд удирдлагаар хангахад оршино Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж хэвийн ажиллагааг ханган ажиллах  Зочид буудлын болон рестораны хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ажилтнуудад сургалт орох, стандарт хэв журмыг мөрдүүлэх, хэвшүүлэх Зочид буудал болон рестораны бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хөгжүүлэх, үр, бүтээлтэй байдлыг нэмэгдүүлж ашигт ажиллагааг сайжруулах Байгууллагын удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт нь биелүүлэх

Махны цехэд зохион байгуулагч

-Ажилтнуудын ажлын цагийн хуваарьт хяналт тавих, цагийн бүртгэл хөтлөх -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг тухай бүр түргэн шуурхай шийдвэрлэх -Төлөвлөгөө, тайлан гаргах -Цехийн ажилтнуудыг өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих /3-4 ажилтан/ -Түүхий эдийг хүлээн авахад чанарын шалгалт хийлгэх -Махны цехийн орчинд холбогдох стандартуудыг мөрдүүлэх -Өдөр бүрийн үйлдвэрлэлийн тайлан, гарцын дүн, ажилласан хүн хүчний мэдээлэл гаргах.

ТОГООЧ / САЛАТ ТОГООЧ/

АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Салат, хүйтэн зууш, амтлагч, соус, дрессинг бэлтгэх Хүнсний ногоо, жимс, ургамал зэргийг ангилан цэвэрлэх, халаахгүйгээр боловсруулахТухайн өдрийн менюны дагуу бүх төрлийн салатны орцыг бүрэн, цаг тухайд нь бэлэн байлгахХүнсний түүхий эдийг стандартын дагуу угаах, халдваргүйжүүлэхТасалгааны болон хөргөгчийн дулаан, чийгийн горимыг баримтлахХоол хүнсэнд ашиглах ногоо, жимсийг хадгалах Зөөлөрсөн, муудсан, зориулалтын бус хүнсийг шууд хасах, удирдлагад мэдээлэхХоолны хэлбэр, өнгө, амтыг тогтсон стандартаар гарган, порцын хэмжээг баримтлахХоолны таваглалтыг (plating) бүрэн гүйцэд, үзэмжтэй хийхЕрөнхий болон ахлах тогоочийн зааврыг мөрдөхХүнсний эрүүл ахуй, гарын ариун цэвэр, бээлий маскны хэрэглээг чанд баримтлахТүүхий болон болгосон хүнсний бүтээгдэхүүнийг тусад нь ангилж хадгалахЗагатнасан, харшил өгдөг орцтой салатуудыг тусгайлан тэмдэглэж ажиллах

Зохион байгуулагч

-Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу-Рестораны ажилтнуудыг  удирдлагаар хангах -Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг түргэн шуурхай  үйлчилгээ үзүүлэх-Рестораны тооллого тооцоог хянах

НЯРАВ

Бараа бүтээгдэхүүний  нөөц бүрдүүлж  тасалдуулахгүй байх Бүртгэл тооцоог хөтөлж удирдлагуудыг мэдээллээр хангах  Бараа бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн хадгалах  Агуулхын бараа бүтээгдэхүүний хяналт зохицуулалт,  захиалга хийх     

Нягтлан бодогч /Махны цех/

АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Компанийн санхүү, нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг үр ашигтай удирдан зохион байгуулах, хяналт тавих, санхүүгийн тайлан мэдээллийг бэлтгэх, холбогдох байгууллагад тайлагнах, удирдлагыг санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр хангах, компанийн ашиг орлогыг нэмэгдүүлэхэд саналаа илэрхийлэн мэргэжлийн зүгээс зөвлөгөө заавраар ханган ажиллана.

АХЛАХ НЯГТЛАН БОДОГЧ

АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Компанийн санхүү, бүртгэлийг олон улсын нягтлан бодох бүртгэлийн стандартын дагуу хөтлөх, байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг хэвийн жигд тасралтгүй явуулах, бараа материалын тооцооны бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, ОУ-н стандартын дагуу ерөнхий нягтлан бодогчид тайлагнах. Салбаруудын тооцоог нэгтгэх Тооцооны нябо нарт чиглүүлэг өгч, зааварлах

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, 3-р хороо, Токиогийн гудамж, "MILLENIUM PLAZA", 704 тоот, Захиргаа, хүний нөөцийн алба

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.