Компанийн богино, дунд, урт хугацааны зорилго, зорилтыг хэрэгжүүлэхэд чиглэсэн Хүний нөөцийн бодлого, стратеги, төлөвлөгөө, бодлого дүрэм журмуудыг боловсруулах Ажлын гүйцэтгэлийн үнэлгээний оновчтой систем боловсруулан хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Холбогдох үйл ажиллагааг хууль, дүрэм журамд нийцүүлэн оновчтой бөгөөд үр дүнтэй зохион байгуулах Судалгаа, шинжилгээ хийх, үр дүнд дүгнэлт гаргах, холбогдох арга хэмжээг авах Хүний нөөцийн үйл ажиллагаанд дүн шинжилгээ хийж, сайжруулалтыг хангахтай холбогдох санал санаачилгыг гарган ажиллах Хүний нөөцийн орчин үеийн шинэ хандлагуудыг судалж, байгууллагын соёлтой уялдуулан үйл ажиллагаанд нэвтрүүлэх
1. Үйлчлүүлэгчдийг угтан, ширээнд урьж суулгах, үдэх ёс зүйн үндсэн дүрмийг сахин мөрдөх; 2. Үйлчилгээний танхим, ширээг бэлтгэх, зочдод үйлчлэх үйлчилгээний онцлогийг дагаж мөрдөх; 3. Хоолны цэс, уух зүйлсийн жагсаалтад багтсан хоол, ундаа бүтээгдэхүүнийг санал болгох, сонгоход нь туслах, үйлчилгээний онцлогийн талаар товч мэдээлэх, захиалга авах, захиалга, дэг, дарааллын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх; 4. Хэрэглэсэн ширээний хэрэгсэл, багаж хэрэгслийг хураах, цэвэрлэх 5. Бэлэн болон бэлэн бус байдлаар тооцоо хийх;