Галчийн ажилтны үүрэгт ажилд галын аюулгүй байдлыг хангах Галын түймрийн үед хариу үйлдэл хийх Галын тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг ашиглах Галын аюулгүй байдлын стандарт, журмыг мөрдөх Галын аюулын эрсдлийг үнэлэх Тэсрэх бодис, шатамхай материалын хадгалалтыг хянах Галын хяналтын системийг шалгах Галын сургалтад оролцох
Объектын аюулгүй байдлыг хангах Харуулын цагдаагийн нарийн мэргэжлийн стандартуудыг дагаж мөрдөх Тохиолдлын үеэр хариу арга хэмжээ авах Тосгон, барилга, тоног төхөөрөмжийн аюулгүй байдлыг шалгах Гарсан осол, зөрчлийн талаар тайлан бичих Аюултай нөхцөлд ажиллах Харуул хамгаалалтын тоног төхөөрөмжийг ашиглах, засварлах
Утасны дуудлага хүлээн авч, хэрэглэгчдэд шаардлагатай мэдээллийг хүргэнэ Байгууллагын үйл ажиллагаатай холбоотой мэдээллийг тайлбарлана Хэрэглэгчдийн санал хүсэлт, гомдлыг бүртгэж, шийдвэрлэх арга замуудыг санал болгоно Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний талаар мэдээлэл өгөх Дуудлага хийх болон хүлээн авах системийг ашиглана Хэрэглэгчдийн мэдээллийг системд оруулна Системийн алдааг шийдвэрлэж, хэрэглэгчдэд тусална Бусад хэлтсүүдтэй хамтран ажиллаж, үйлчилгээний чанарыг сайжруулна
Ажлын байрны ариун цэвэр, эмх цэгцийг хадгалах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх, арчлах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Захиалгын тоо хэмжээг зөв тодорхойлох
Үйлчлүүлэгчдэд барианы үйлчилгээг үзүүлэх Барианы техник, арга барилаар үйлчилгээг гүйцэтгэх Үйлчлүүлэгчдийн шаардлага, хүсэлтэд нийцсэн барианы төлөвлөгөө боловсруулах Барианы тоног төхөөрөмж, материалуудыг бэлтгэх, цэвэрлэх Барианы дараа хэрэглэгчдэд зөвлөгөө, анхаарал тавих Байгууллагын стандарт, журмыг мөрдөж ажиллах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангахын тулд үйл ажиллагааг сайжруулах Барианы үйлчилгээний тайлан, мэдээллийг бүрдүүлэх
Тогоочийн үүрэг хариуцлага: Багаар ажиллах, зочдод зориулсан амттай, эрүүл хоол бэлтгэх Хоолны жор, технологийг дагаж мөрдөх Хоолны орц, материалын хангамжийг хянах Тохиромжтой тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг ашиглах болон арчилгаа хийх Хоолны чанар, стандартын дагуу бэлтгэх Хоолны хуудсууд, менюг боловсруулж, шинэ хоолны санаа гаргах Хоолны үйлчилгээний стандарт, цагаа баримтлах Аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартыг сахих
Өрөөний цэвэрлэгээ хийх Зочдын тав тухтай байдлыг хангах Өрөөнд байгаа тоног төхөөрөмж, тавилга, хэрэгслийг шалгах Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийг хүлээн авах, шийдвэрлэх Өрөөний захиалга, бүртгэл хийх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Тохиромжтой бүтээгдэхүүн, материал ашиглах Аюулгүй ажиллагааны дүрмийг дагаж мөрдөх
Бэлтгэгч, угаагчийн үүрэгт ажлууд: Хоолны бэлтгэл хийх, орц, материалуудыг бэлтгэх угааж, цэвэрлэх, хог хаягдлыг устгах Зочид буудлын тоног төхөөрөмж, сав суулгыг цэвэрлэх Шаардлагатай үед хоолны орц, нөөцийг хангах Ажлын орчныг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Бэлтгэл ажлын явцад аюулгүй байдлыг хангах Туслах ажилтнуудад шаардлагатай мэдлэгийг өгөх Зочид болон бусад ажилтнуудтай харилцах, хамтран ажиллах