Ерөнхий болон ахлах тогоочийн удирдлага дор хоол үйлдвэрлэлийг доголдолгүй, эрүүл ахуйн болон аюулгүй ажиллагааны дүрэм журам мөрдөж гүйцэтгэх Өдөр тутмын хоол бэлтгэлийг технологийн карт, стандартын дагуу хийх Гал тогооны ариун цэвэр, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах Ажлын зааварчилгаа, аюулгүй ажиллагааны тэмдэглэл хөтлөх Хоолны амт чанар, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид анхаарч ажиллах Ажлын байрны тохижилт, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хянах