Удирдлагын үндсэн үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж хамтран ажиллах Ресортийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж хяналт тавих Үйлчилгээний стандарт, дүрэм журмыг боловсруулж, мөрдүүлэн ажиллах Ресортийн борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд чиглэж ажиллах Үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамж, үйлчилгээний чанарыг тогтвортой байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
Өдөр тутмын хоол үйлдвэрлэлийг хийх, чанар стандартыг хангах • Менюд заасан үндсэн болон захиалгат хоолнуудыг цаг хугацаанд нь бэлтгэх • Хоол үйлдвэрлэл, эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөх • Гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэгээ, арчилгаа хийх • Гал тогооны багийн бусад тогооч нартай хамтран ажиллах
Компанийн нягтлан бодох бүртгэлийг МУ-ын хууль тогтоомж, компанийн бодлого, холбогдох журам зааварт нийцүүлэн үйл ажиллагааг оновчтой, үр ашигтай зохион байгуулах, төлөвлөх, хөгжүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих, Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Санхүүгийн тайлан, татварын тайлан бэлтгэх Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар хангах Компанийн өр авлагыг барагдуулах, насжилт өндөртэй өр, авлага үүсгэхгүй байхад анхаарч санхүүгийн үйл ажиллагааг оновчтой зохион байгуулах, харилцагч байгууллагуудтай тоооцоо нийлэх; Үндсэн хөрөнгө болон түүнтэй адилтгах зүйлсийн холбогдох тооцоо хийх, баталгаажуулах, элэгдлийг тооцоолох, тайлагнах; Үндсэн хөрөнгө болон бараа материалын тооллого хийх;