Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Нандин-Ундарга ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Рестораны менежер

  -Зочид үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай орчныг бүрдүүлж, үйлчилгээний соёл стандартыг мэргэжлийн түвшинд хангаж ажиллах   -Тухайн ээлжийн ажилтнууд тус бүрийн үйлчилгээний цикл, процест хяналт тавьж, үйлчлүүлэгч гомдол санал гаргахгүй сэтгэл хангалуун гарах бүх нөхцлийг бүрдүүлэх   - Рестораны борлуулалтыг сайжруулах ажлуудыг хариуцан төлөвлөгөө гарган ажиллах   - Бусад АБТ-ын дагуу чиг үүргүүд 

Европ, Монгол хоолны тогооч

Үндсэн үүрэг: • Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах; • Аюулгүй ажиллагааны дүрэм, журам, хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах, ажиллуулах; • Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх; • Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж худалдаа, үйлчилгээнд шилжүүлэх;

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 1-р хороо, Чингисийн өргөн чөлөө, Их Хуралдай оффис 3-р давхар "Наяд" ресторан

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.