-Зочид үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай орчныг бүрдүүлж, үйлчилгээний соёл стандартыг мэргэжлийн түвшинд хангаж ажиллах -Тухайн ээлжийн ажилтнууд тус бүрийн үйлчилгээний цикл, процест хяналт тавьж, үйлчлүүлэгч гомдол санал гаргахгүй сэтгэл хангалуун гарах бүх нөхцлийг бүрдүүлэх - Рестораны борлуулалтыг сайжруулах ажлуудыг хариуцан төлөвлөгөө гарган ажиллах - Бусад АБТ-ын дагуу чиг үүргүүд
Үндсэн үүрэг: • Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах; • Аюулгүй ажиллагааны дүрэм, журам, хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах, ажиллуулах; • Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх; • Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж худалдаа, үйлчилгээнд шилжүүлэх;