Зочдыг угтан авах, нэвтрэхийг хянах Аюулгүй байдлыг хангах Зочдын асуултад хариулах, туслах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Гар утас, цахим төхөөрөмжийг ашиглан мэдээлэл хөтлөх Гарах, орох хөдөлгөөнийг зохицуулах Салбарын стандартын дагуу зочид болон ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах
Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний маркетингийн материалуудыг зохион бүтээх Хэрэглэгчдийн шаардлагад нийцсэн дизайн хийх Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, санал бодлоо солилцох Дизайн чиглэлээр судалгаа хийх, шинэ чиг хандлагыг мөрдөх Техникийн шаардлага, стандартуудад нийцүүлэн дизайныг боловсруулах Зохиомж, өнгө, хэлбэрийн зохицолыг анхаарах Судалгаа болон хэрэглэгчийн санал хүсэлтийг авч, дизайныг сайжруулах
Хариуцсан салбарын онцлогт тохирсон маркетингийн төлөвлөгөө гаргах Барилгын материал, бетон зуурмаг, вакум цонх, замын хавтан хүнд машин механизмын худалдаа, түрээс болон гэх мэтчилэн бүтээгдэхүүний онцлогт тохирсон маркетингийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хариуцсан салбар тус бүрийн зах зээлд эзлэх байр суурийг тодорхойлох, өрсөлдөгчийн судалгаа хийх, Барилгын компаниудтай хамтын ажиллагааг өргөжүүлэн хөгжүүлэх, Танилцуулга брошур болон бусад төрлийн мэдээлэл боловсруулах, түгээх Сошиал медиа, вэб сайт контент захиалах
Фитнесийн хөтөлбөрүүдийг зохион байгуулах-гардаж гүйцэтгэх Бассейн дээрх үйл ажиллагааг зохион байгуулах- гардаж гүйцэтгэх
Офисын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Хэрэглэгчид болон түншүүдтэй харилцах, мэдээлэл солилцох Байгууллагын баримт бичиг, гэрээ, тайлангуудыг бэлтгэх Дотоод үйл ажиллагааг дэмжих, үйл явцыг сайжруулах Үл хөдлөх хөрөнгийн зах зээлийн мэдээллийг судлах Захиалга, нөөцийн удирдлага хийх Ажилтнуудын хуваарь, уулзалтыг зохион байгуулах Санхүүгийн тайлан, зардлыг хянах
Зочдыг угтан авах, нэвтрэхийг хянах Аюулгүй байдлыг хангах Зочдын асуултад хариулах, туслах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Гар утас, цахим төхөөрөмжийг ашиглан мэдээлэл хөтлөх Гарах, орох хөдөлгөөнийг зохицуулах Салбарын стандартын дагуу зочид болон ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах
Хүний нөөцийн сургалт хөгжлийн хэрэгцээний дагуу бодлогын баримт бичиг, хөтөлбөр төлөвлөгөө боловсруулах Сургалтын үр дүн, ажлын бүтээмжийг тодорхойлж санал зөвлөмж гарган хэрэгжүүлэн ажиллана. Хүний нөөцийн ур чадварын түвшинг тодорхойлох, сонгон шалгаруулалтад тавигдах шаардлагыг оновчтой гаргаж бүрдүүлэлтийн үйл ажиллагаанд оролцох, Компанийн хэмжээнд Сургалтын нэгдсэн төлөвлөгөөг сар улирал, жилээр гаргаж хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавьж тайлан мэдээ боловсруулан ажиллах, Хүний нөөцийн мэдээллийн системийн нэвтрүүлэлтийг хийж, хөгжүүлэлтийн санал оруулж ажиллах, Хариуцсан салбарын Хөдөлмөрийн харилцааны функцыг хэрэгжүүлэх
Зээлийн судалгаа, шинжилгээ хийх Зээлийн хүсэлтүүдийг боловсруулах, үнэлгээ хийх Зээлийн бүтээгдэхүүний талаар зөвлөгөө өгөх Зээлийн эрсдэлийг үнэлж, удирдах Зээлийн нөхцөл, журамд нийцэж байгаа эсэхийг хянах Зээлдэгчдийн төлбөрийн чадварыг үнэлэх Зээлийн хугацаа, хүүгийн нөхцлийг тодорхойлох Зээлийн данс, тайланг хөтлөх Зээлийн харилцагчидтай харилцаа тогтоох, асуултанд хариулах Зээлийн мэдээлэл, мэдээллийн системийг шинэчлэх
Өрөөнүүдийг цэвэрлэж, эмх цэгцтэй байлгах. Тавилга, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, арчлах. Гэрэлтүүлэг, халаалт, агааржуулалтыг шалгаж, засварын ажилтанд мэдээлэл өгөх. Өрөөнүүдийн хэрэглээний материалын нөөцийг хянах, бүртгэх. Цэвэрлэгээний бодис, тоног төхөөрөмжийг аюулгүй ашиглах. Цэвэрлэгээний хуваарийг дагаж мөрдөх. Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах,
Талбайн цэвэрлэгээг өдөр тутам хийж, орчныг цэвэрхэн байлгах Гадаа болон дотор талбайд хог хаягдлыг цэвэрлэх Хэрэглэгчид болон ажилчдад тав тухтай орчныг бүрдүүлэх Цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүн болон тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах
Анхан болон ахисан түвшний сэлэлтийн техник заах Усан сангийн аюулгүй байдлыг хангах Хичээл сургалтын төлөвлөгөө боловсруулах Сургалтын явцад гүйцэтгэлийг хянах Оюутан, сурагчдын дунд урам зориг өгч, дэмжлэг үзүүлэх Хичээлд оролцож буй хүмүүсийн хөгжлийг дэмжих Усан спортын техник, тактик, дүрмийг заах
1. Ажилчид болон зочдын эрүүл мэндийг хамгаалах 2. Ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангах 3. Ажилтнуудын аюулгүй ажиллагааг хангах зорилгоор сургалт, семинар зохион байгуулах 4. Ажлын байрны аюулгүй байдлын төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үнэлгээ хийх 5. Ажлын байранд аюулгүйн эрсдлийг үнэлж, тайлагнах 6. Ажилтнуудын өвчлөл, осол, гэмтлийн судалгаа хийж бууруулах арга хэмжээ хэрэгжүүлэх 7. Ажлын байрны нөхцлийг сайжруулахад санал дэвшүүлэх
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд шаардлагатай хүнс, бараа материалын худалдан авалтын хэрэгцээг тодорхойлох, Агуулахын бараа материалын үлдэгдлийн мэдээнд тулгуурлан худалдан авалтын төлөвлөгөө гарган батлуулж, хэрэгжүүлэн ажиллах. Нийлүүлэгчид захиалга өгөх, бараа нийлүүлэх хугацаа болон бараа материалын чанарт үнэлгээ хийж, шаардлага тавьж ажиллах. Хангамжийн бараа материалын хэрэгцээг тодорхойлж сар, улирал жилээр худалдан авалтыг төлөвлөх, хэрэглэнд хяналт тавьж ажиллах. Хүнсний бараа материалыг зориулалтын дагуу тээвэрлэх нөхцлийг бүрдүүлэх Тээврийн хэрэгслийн ариутгал халдваргүйтлийг зааврын дагуу хийж гүйцэтгэх. Бусад
Шинэ жор, хоолны менюны туршилтад оролцох, санал санаачилга гаргах Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангасан боловсруулалт хийх Нөөц, орц, материалын бүрдэлт, хадгалалтын шинж чанарыг үнэлэх, шаардлага тавих Ажлын байрны цэвэрлэгээ, ариутгалыг зааварын дагуу хийх Багийн гишүүдийн сургалт, мэргэшлийг дэмжих, тогтмол өөрийгөө хөгжүүлэн суралцах
Мах болон хоолны бусад орц, түүхий эд материалыг нормын дагуу бэлтгэх, савлах, Түүхий эд материалын хадгалалтад хяналт тавьж хүлээж авах, Чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн гал тогоонд хүлээлгэж өгөх Бараа материалын нөөцийг хянаж, захиалга өгөх
Шинэ коктейль, ундаа бэлтгэх Ундаа, коктейл, уух зүйлсийн талаар мэдлэгтэй байх Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийн дагуу үйлчлэх Ажлын байранд цэвэрч нямбай зохион байгуулалттай ажиллах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Нөөц бараа материал хариуцан ажиллах
Үйл ажиллагаа шинээр эхлүүлж буй Зочид буудлын ресторанд Ази, Европ хоолны меню зохиож технологи карт боловсруулах, Технологи картны дагуу хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, сургалт зохион байгуулах Тогооч бэлтгэх, тогтвортой ажиллах нөхцлийг хангах