Бараа бүтээгдэхүүнийг хүлээн авах бүртгэл хөтлөх Орлого, зарлагын тайлан гаргах Бараа бүтээгдэхүүнийг пааданы дагуу олгох Агуулах контейнерийн бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах
Кассын ажилтан, зөөгчийн өглөө ээлж хүлээлцэх явц болон цэвэрлэгээн дээр хяналт тавьж ажилна. Хангамжийн бараа материалын зардал дээр хяналт тавих, захиалга өгөх тайлан гаргах. Хоол хүлээгдэх, хоол үйлдвэрлэлд ямар нэгэн асуудал гарвал хэрэглэгчидрүү чиглэсэн зохион байгуулалт хийх. Хэрэглэгчидрүү хандаж ажил зохион байгуулах, төлөвлөх ба ажил үүргийн хуваарьт заасны дагуу ажлыг гүйцэтгэнэ.
- Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааны эрүүл ахуй, цэврэлгээ ариутгалд хяналт тавин ажиллах - Ажилчидын эрүүл ахуйд хяналт тавих - Түүхий эд , бэлэн бүтээгдэхүүний чанарын хяналтыг хэрэгжүүлэх - Ажилчдад эрүүл ахуйн стандартын заавар сургалтыг өгөх
-Нийтийн хоол үйлдвэрлэл, катерингийн үйлчилгээны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах -Хоол үйлдвэрлэлийг технологи горимын дагуу явуулах хяналт тавих -Бүтээгдэхүүн болон түүхий эдийн чанар эрүүл ахуйн байдалд хяналт тавих -Тогооч нарыг сургах, бэлтгэх -Технологи карт боловсруулах -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүрэгт ажлыг хийх