Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн албаны бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, байгууллагын нэр хүнд, борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, нэмэгдүүлэхэд санал санаачилгатай ажиллах, түүхий эд, материалын хангалт, нийлүүлэлт, зарцуулалтад хяналт тавих замаар үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжид нийцсэн, эрүүл чанартай хоолыг хүргэх
Говьд Гашуунсухайт хилийн бүсэд ресторан, зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулна: 1. Ростероор 15/15 хоног Говьд тухтай орчинд ажиллана 2. Зочид буудлын цэвэрлэгээ, үйчлилгээнд хяналт тавьж ажиллана 3. Зочид буудлын захиалга, гэрээг хариуцна 4. Рестораны нийтийн хоолны үйлчилгээнд хяналт тавина 5. Рестораны менюний хоолны үйлчилгээнд хяналт тавина. 6. Худалдан авалт, бараа татан авалтыг удирдан зохион байгуулна