Гал тогооны тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг цэвэрлэх Хоол хийх явцад гарсан хог хаягдлыг цэвэрлэх Гал тогооны талбайг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Мах, ногоо, бусад орцны бохирдлыг арилгах Цэвэрлэх бодисуудыг зөв ашиглах Ажиллагааны дараа гал тогооны хэрэгслийг угаах Гал тогооны ажилтнуудад туслах Цэвэрлэгээний хуваарьт дагуу ажиллах
Хоолны бэлтгэл, жорын дагуу хоолыг бэлтгэх Хоолны чанар, амт, үзэмжийг хангах Ажлын байрны цэвэрлэгээ, ариун цэвэр, аюулгүй байдлыг сахих Хоолны бүтээгдэхүүний хадгалалтын хугацааг хянах Хоолны тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг зөв ашиглах Хоолны материалын тоо, чанарыг шалгах Хоолны үйлчилгээний стандартыг дагаж мөрдөх Ажлын цагийн хуваарийг дагаж, цаг хугацаандаа ажиллах