- Хоолны цэсний шинэчлэлтийг төлөвлөх, батлуулах, хоол боловсруулах технологи карт боловсруулах, хэрэгжилтийг хянах, хоолны илчлэгиийг тодорхойлох, - Хоол үйлдвэрлэлтийн түүхий эд материалын зарцуулалт орц нормын дагуу хэрэглэгдэж байгаа эсэхийг хянах - Үйлдвэрлэлийн хэвийн үйл явцыг хянах, хоолыг технологийн горимын дагуу хийж байгаад хяналт тавих, - Хоол үйлдвэрлэх болон тээвэрлэх, худалдах үеийн эрүүл ахуй, аюулгүй байдалд хяналт тавьж ажиллах - Түүхий эд бэлэн бүтээгдэхүүний тооцоо хийж, тайланд тусгах - Шинэ жор, орц судлах, турших ажлыг санаачлан хийх, баталгаажуулах чадвартай байх - Хоол үйлдвэрлэх цогц үйл ажиллагааг технологийн дагуу төлөвлөх, зохион байгуулах
- Зочлох үйлчилгээний стандартын дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэх - Хариуцсан зочид буудлын өрөө тасалгааны цэвэрлэгээ, үйлчилгээг хариуцах - Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргийг гүйцэтгэх
Захирлын өдөр тутмын ажилд туслалцаа үзүүлэх, шаардлагатай мэдээллээр хангах, тайлан мэдээг цаг алдалгүй гарган, танилцуулах Компанийн албан хэрэг хөтлөлт, архивын үйл ажиллагааг хариуцах Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүрэг
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан үндсэн чиг үүрэг гүйцэтгэх Барилга байгууламжийн халаалт, агаар сэлгэлт болон сантехникийн шугам сүлжээний ашиглалт, засвар үйлчилгээг хариуцах Барилгын норм ба дүрэм, стандартын хэрэгжилтийг бүрэн хангахтай холбоотой ажлыг зохион байгуулах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих
- Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх анхан шатнаас эцсийн бүтээгдэхүүн хүртэлх үйл явцад /амт чанар, өнгө үзэмж г.м/ өндөр шаардлага тавьж ажиллах, - Хоол хүнсийг боловсруулан бэлтгэх, хоол бэлтгэгчийн ажлыг удирдан зохион байгуулах, - Жор орцын дагуу хоолны орцыг бэлтгэж өгөх, хоол хүнс бэлтгэх эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангасан, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл тоног төхөөрөмжийг шалгах, - Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн журмыг сахих, хоолны захиалгын вилл унших