Хүнсний бүтээгдэхүүн, бэлэн хоолны технологийн горим боловсруулах, стандарт мөрдлөг тогтоох Стандарт жор, нормчлол, гарцын тооцоо, технологийн алдагдал зэргийг мэргэжлийн түвшинд тогтоож, нэгж хоол/бүтээгдэхүүний өртөгийг үнэн зөв тооцох чадвартай. Түүхий эд, бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Шинэ нэр төрлийн хоол, бүтээгдэхүүн боловсруулах, турших Үйлдвэрлэлийн технологийн процессийн тасралтгүй ажиллагааг хангах Хүнсний аюулгүй байдлын дотоод хяналт (HACCP, GMP)-ыг хэрэгжүүлэх Чанар, үйлдвэрлэлийн тайлан бэлтгэх Ажилчдад технологийн зааварчилгаа өгөх, сургалт хийх
Компанийн санхүү, бүртгэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг мэргэжлийн түвшинд удирдан зохион байгуулах Санхүүгийн тайлан, татварын тайланг хууль тогтоомжийн дагуу цаг хугацаанд нь гаргах Өртөг тооцоо, бүтээгдэхүүний өртгийн карт, түүхий эд материалын хөдөлгөөн, зарцуулалтыг хянах Үйлдвэрлэлийн өртгийн тооцоолол, нормчлол, төсөв боловсруулах Дотоод хяналтын тогтолцоог бүрдүүлэх, санхүүгийн эрсдэлийг бууруулах Бүртгэлийн программын мэдээллийн үнэн зөв байдлыг хангах Удирдлагыг бодит санхүүгийн мэдээллээр хангах, тайлагнах Санхүүгийн багийн ажилтнуудад заавар, чиглэл өгч ажиллах
Компанийн хүний нөөцийн бодлого, журам, системийг боловсруулах, шинэчлэх, хэрэгжилтийг хангах Ажилдаа авах процесс (сонгон шалгаруулалт, ярилцлага, ажилд авах шийдвэр)–ыг мэргэжлийн түвшинд удирдах Салбар нэгжийн хөдөлмөрийн харилцаа, хууль эрх зүйн хэрэгжилтийг хангуулах Ажилтнуудын үнэлгээ, гүйцэтгэл, урамшууллын системийг сайжруулах Хөдөлмөрийн гэрээ, тушаал, албан бичиг баримтын бүрдүүлэлт, архивлалт Хүний нөөцийн сургалт хөгжлийн бодлого боловсруулах, хэрэгжилтийг удирдах Байгууллагын соёл, ажилтны оролцоо, идэвхжүүлэлтийн хөтөлбөрүүд зохион байгуулах Хэлтсийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах, менежерүүдэд зөвлөх Компанийн хүний нөөцийн тайлан, тоон үзүүлэлтүүдийг гаргах, удирдлагад тайлагнах