Тогоочийн багийг удирдана. Хоолны жор, менютэй танилцаж, бэлтгэх аргачлалыг хэрэгжүүлнэ Хоолны бүтээгдэхүүн, түүхий эдийн нөөцийг хянах Хоолны орц, материалын захиалга хийх Хоолны чанар амт, үзэмжийг хянана. Хоолны жор, технологи боловсруулна. Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх Тохиромжтой, амттай хоол үйлдвэрлэхэд анхаарах Хоол үйлдвэрлэлийн графикийг зохион байгуулна.
Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг, шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээлэх Бараа бүтээгдэхүүний үнэ, хямдралын мэдээллийг зөв мэдээлэх Кассын тайланг өдөр тутам бүрдүүлэх, хянах Ажлын орчиндоо цэвэр, зохион байгуулалттай байлгах
Бургер бэлтгэх Хэрэглэгчдийн захиалгыг хурдан, зөв гүйцэтгэх Бургерийн жор, стандартын дагуу үйлдвэрлэх Ажлын байрыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах
"Moms touch" сүлжээ ресторанд төрөл бүрийн тахиа болон бургерын мах шарах Ажлын байрны аюулгүй байдлыг хангах Ажлын байрыг цэвэр, цэгцтэй байлгах Удирдлагын зүгээс тавьж буй шаардлагыг хүлээн авах Ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллах
Хүний нөөцийн стратеги боловсруулалт, хэрэгжүүлэх Ажилтан авах, сонгон шалгаруулах үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын гүйцэтгэлийг үнэлэх, дэмжих Ажилтнуудад сургалт, хөгжлийн хөтөлбөр хэрэгжүүлэх Ажилтнуудын асуудал, гомдлыг шийдвэрлэх Хүний нөөцийн бодлого, журам боловсруулах Ажилтнуудын оролцоог нэмэгдүүлэх Тус компанийн соёл, үнэт зүйлсийг үйл ажиллагаанд нэвтрүүлэх