-Лоунжын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, удирдлагаар хангах -Ээлж зохион байгуулах -Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах -Үйлчилгээний ажилтнуудын сургалтыг зохион байгуулах -Ажилтнуудын хоорондын хамтын ажиллагааг дэмжих -Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, шийдвэрлэх -Тооллого тооцог хянан ажиллах -АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Хоолны жор, стандартын дагуу хоол бэлтгэх Хоолны чанарыг сайжруулахад анхаарах Хоолны хэсгүүдийг бэлтгэж, эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Хоолны аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах
Цэвэрлэгээний стандартуудыг дагаж мөрдөх Ажлын байранд цэвэрлэгээ хийх, аюулгүй байдлыг хангах Ажлын орчинд ариун цэврийг хангах Цэвэрлэгээний хэрэгсэл, бодисыг зөв ашиглах
-Шар айраг, коктейл болон алкохолны төрлийн бусад уух зүйлсийг технологи, жорын дагуу бэлтгэх -Согтууруулах ундааны бүх төрлүүдийг зөв хадгалах -Цэвэрлэгээ, ариун цэврийг сахих -Үйлчлүүлэгчдийн санал хүсэлтийг сонсож, мэдээлэл авах
Ажлын байрын тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу ажиллах Батлагдсан технологийн дагуу амт чанар, стандартыг хангасан бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, түүний чанар стандартад хяналт тавих Бүтээгдэхүүний эртөл болон хоргодол тооцох Гал тогооны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлагыг стандартанд нийцүүлэн хяналт тавьж ажиллах
Ажлын байрын тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу ажиллах Батлагдсан технологийн дагуу амт чанар, стандартыг хангасан бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, түүний чанар стандартад хяналт тавих Бүтээгдэхүүний эртөл болон хоргодол тооцох Гал тогооны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлагыг стандартанд нийцүүлэн хяналт тавьж ажиллах Гал тогооны ээлжийн ажилтнуудыг удирдлага, зохион байгуулалтаар ханган ажиллах