Микробиологич
Стандарт, эрүүл ахуйн аюулгүй байдлыг хангасан түүхий эд материал бэлэн бүтээгдэхүүний шинжилгээг MNS стандартын дагуу цаг хугацаанд нь үнэн зөв хийх, үйлдвэрийн ариун цэврийг чанд сахиулах
Туршилт, сорилт явуулах
Агуулахын нярав
-Ачилтын баримтын дагуу бэлэн бүтээгдэхүүнийг бэлдэж борлуулалтын ажилтнуудад олгох ажлыг хийж гүйцэтгэнэ.
Нягтлан бодогч
Нягтлан бодох бүртгэлийн тухай хууль, хуульд нийцүүлэн гаргасан компанийн санхүүгийн үйл ажиллагааны журам, албан тушаалын тодорхойлолтонд заагдсан чиг үүргийн дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэнэ.
Борлуулагч-жолооч
Компанийн нэрийн бүтээгдэхүүнийг нийслэлийн худалдан борлуулах цэгүүдэд тээвэрлэн шинэлэг байдлаар нь түргэн шуурхай хүргэх, түгээх, борлуулах, стандартын дагуу бүтээгдэхүүний чанар байдлыг хадгалан хэрэглэгчдэд хүргэх ажлыг хийж гүйцэтгэнэ.
Үйлдвэрийн ажилтан
Талх, талхан бүтээгдэхүүн, нарийн боов, бялууны дамжлага дээр ажиллана.