Хоол үйлдвэрлэл болон рестораны үйлчилгээг хариуцан ажиллана. Мөн ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу үүрэг гүйцэтгэнэ.
Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний үнийн бодлого, үйлчилгээний сэтгэл ханамж, түгээлт, идэвхжүүлэлтэд судалгаа хийж, үр дүнд нь дүгнэлт хийх, шинэ үйлчилгээгээ хэрэглэгчдэд танилцуулах хэрэгжүүлэх Шинээр зарлагдсан бүтээгдэхүүн үйлчилгээний тухай мэдээллийг олон нийтийн хэрэгслээр тогтмол явуулах, зар сурталчилгааны төлөвлөгөө, төсөв гаргаж батлуулах Ресторан, буудлын дотор гадна талд зохион байгуулагдаж буй үйл явдлуудыг идэвхтэй дэмжих реклам сурталчилгаа хийх Буудал, рестораны танилцуулга, меню бусад хэвлэлийг хэвлүүлэх Зочдоос асуулга, судалгааг байнга явуулж дүгнэлт хийж, түүний мөрөөр ажиллах Компанийн хэмжээний сурталчилгаа, загвар дизайны асуудлыг хариуцаж, брендчлэлийг бий болгож хэрэгжүүлэх Website, Social сувгуудыг байнгын ажиллагаатай байлгаж, шинэчлэх Компанийн зурган болон түүхэн тэмдэглэлийг бүртгэн, хяналт тавих
Буудлын өрөө болон нийтийн талбайн цэвэрлэгээ хийнэ Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүрэг Зочин угтан үйлчилнэ Зочин үдэн гаргах соёлыг баримталж ажиллана Ажлын 8 цагаар 5 өдөр ажиллана
Ээлжээр 12/12 Зохих журмын дагуу бүтээгдэхүүнийг байрлуулах, ажлын байрыг бэлтгэх; Үйлчлүүлэгч (зочид)-ийг угтах, үдэх ѐс зүйн үндсэн дүрмийг баримтлах; Төрөл бүрийн согтууруулах ундаа, согтууруулах бус ундаа, бусад бүтээгдэхүүнийг ангиллын дагуу бэлтгэх; Хоол, ундаа, бусад бүтээгдэхүүний талаар зочдод тайлбарлан, захиалга авах; Согтууруулах болон согтууруулах бус ундаа, баарны бусад бүтээгдэхүүнийг үйлчлүүлэгчид санал болгох, үйлчилгээ үзүүлэх, согтууруулах ундаагаар үйлчлэх болон худалдахдаа нийгмийн хариуцлагатай байх; Үйлчлүүлэгч (зочдод)-тэй төлбөрийн карт, бэлэн мөнгөөр хийх тооцоо хийх;
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргүүдийг хийж гүйцэтгэнэ. Зочин угтан үйлчилнэ Зочин үдэн гаргах соёлыг баримталж ажиллана 24/48 цагаар ээлжээр ажиллана