Түүхий эд, гулуузанд үзлэг хийх, мах, бүтээгдэхүүнээс түүврийн аргаар дээж авах, шинжлэх, мал эмнэлэг, ариун цэвэр, хорио цээрийн арга хэмжээг хэрэгжүүлэх, шалгах
Зочид үйлчлүүлэгчийн үйлчилгээний төлбөр хөлсийг тооцож авах, үйлчлүүлэгдийг найрсгаар хүлээж авч ресторанд тав тухтай үйлчлүүлэх нөхцөлийг бүрдүүлнэ.
Байгууллагын ХАБ-ын дотоод журам, заавар, стандартыг боловсруулж мөрдүүлэх Аюулгүй ажиллагааны төлөвлөгөө гаргаж, хэрэгжилтийг хянах Ажлын байрны эрсдэлийн үнэлгээ хийх Эрсдэл бүхий бүс, тоног төхөөрөмж, үйл ажиллагаанд үнэлгээ хийж, бууруулах арга хэмжээ санал болгох Үйлдвэрлэлийн ослын шалтгааныг тогтоох Дүгнэлт гаргаж, дахин гарахаас сэргийлэх арга хэмжээ авах Ажилтнуудад сургалт, зааварчилгаа өгөх