- Үйлчлүүлэгчээс шууд захилга авч, түргэн шуурхай үйлчлэх -Меньюнд заасан коктелыг амт чанартай, өнгө үзэмжтэй, технологын дагуу бэлтгэх -Согтууруулах ундаа болон, халуун хүйтэн уух зүйлээр үйлчилнэ -Үйлчлүүлэгч ресторанаас хоол захиалсан үед захиалгыг үнэн зөв авч шуурхай үйлчлэх -Буфетны бараа материалыг хариуцаж, тооллого хийж , бүртгэл хөтлөх -Буфетны барааг няравт захиалж, шаардлагатай хэмжээний нөөцтэй байлгах -Үйлчлүүлгчээс , тооцоог үнэн зөв авч,тэмдэглэл хөтлөж, орлогын дүн гаргах -Текны цэвэрлэгээ, шил шаазан эдлэлийн угаалга, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах