Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Тогооч, туслах тогооч нарыг удирдан зохион байгуулах, мэргэжил аргазүйн зөвлөгөө өгөх Үйлчилгээний чанарыг тасралтгүй сайжруулах Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгөх, түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих