ISO стандартуудын хэрэгжүүлэлт, сайжруулалт, дотоод аудит, удирдлагын дүн шинжилгээг гүйцэтгэх
1. Хүүхдийн хоолны газрын хоол, зууш технологийн карт, нормын дагуу амт чанартай бэлтгэх 2. Шинээр хоол, зууш, дессерт зэрэг бүтээгдэхүүний нэр төрлийн технологийн картыг боловсруулах, бэлтгэх чадвартай байх
1. Амрагч хүүхдийн хөгжлийн хөтөлбөрийг удирдан зохион байгуулах 2. Урлаг, уран сайхны үйл ажиллагааны хөгжим, дууны сонголт, баяжуулалтыг мэргэжлийн түвшинд хийх чадвартай 3. Хөтөлбөрийн дуу, хөгжим, шумыг хариуцаж ажиллах
Хүүхдийн зуслангийн эрүүл ахуйн хяналт үйлчилгээАмралт болон ажлын орчны эрүүл ахуйн шаардлагыг хангуулж ажиллахХалдварт өвчин хордлогоос урьдчилан сэргийлэхЭрүүл ахуйн хяналтыг тогтмол хийх Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийг хийлгэх Цэвэрлэгээний бодис, тоног төхөөрөмжийн татан авалт, захиалга өгөх, зарцуулалтын хяналтыг хийх