Хүнсний бүтээгдэхүүний анхан шатны боловсруулалтыг хоол үйлдвэрлэлийн технологийн дагуу бэлтгэнэ. Хоолны жор, технологийн картуудыг дагаж мөрдөж ажиллана. Хоолны бүтээгдэхүүнийг хадгалах, аюулгүй байдалд анхаарах Хоолны бэлтгэлийн явцад аюулгүй байдлыг хангах Багаар ажиллах, хамтран бэлтгэл хийх
Дуу хөгжмийн хичээл заах Дуу хөгжмийн урлагийг сурагчдад танилцуулах Сурагчдын дуу хөгжмийн авьяасыг хөгжүүлэх Сургалтын төлөвлөгөө, хөтөлбөр боловсруулах Сурагчдын дуу хөгжмийн мэдлэгийг үнэлэх Сурагчдыг дуу хөгжмөөр өрсөлдүүлэх, үзүүлэх арга хэмжээ зохион байгуулах Сургалтын явцад дуу хөгжмийг ашиглах, шинэ аргачлал нэвтрүүлэх Сурагчдын дуу хөгжмийн сонирхлыг дэмжих, урамшуулах
Үйл ажиллагаанд шаардлагатай, хэрэгцээт бараа бүтээгдэхүүнээр татаж нөөц бүрдүүлэх, хяналт хийх Холбогдох бичиг баримтын бараа бүтээгдэхүүнийг тулгаж олголт хийх Программ дээр орлого, зарлага бүртгэл, хөдөлгөөн хийх Баримтыг эмх цэгцтэй хөтөлж бүртгэх 7 хоног бүр бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж, тооцоо тулах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг биелүүлэх