- Хиам, махан бүтээгдэхүүний жор, орцийг бэлтгэхэд үйлдвэрийн орчинд ажиллах -Жор, орц зарцуулалтын тайлан тооцоог гаргах -Ажлын байранд заасан бусад чиг үүрэг
Түүхий эд хүлээн авах, холбогдох бүртгэл мэдээллийг хөтлөх Түүхий эдийн чанар стандарт шаардлагын дагуу хяналт тавьж ажиллах Түүхий эдийн гарал үүсэл болон шаардлагатай бичиг баримт боловсруулах Үйлдвэр болон ажилтдын ариун цэвэр, эрүүл ахуйг чанар стандартын дагуу хангах Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасны дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэх
-Хиам, консервын үйлдвэрлэлийн цехийн өдөр тутмын ажлыг тасалдуулахгүй ажилтнуудыг удирдан зохион байгуулж үйлдвэрлэлийн төлөвлөгөөг биелүүлэх -Үйлдвэрлэлд зарцуулсан түүхий эд материалын хоногийн тайлан гаргах/excel дээр ажиллах/ -Цехийн ажилтнуудын ирц, цаг бүртгэл, ХАБЭА-н чиглэлээр зааварчилгаа зөвлөлгөө өгөх