Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

“Ворлд Бридж Ложистик” ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ТОГООЧ

Технологи карт, менюны дагуу хоол үйлдвэрлэх Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан амт чанартай хоол үйлдвэрлэх Гал тогооны багийг удирдан ажиллах  Ерөнхий тогооч болон удирдлагатай хамтран ажиллах

Гаалийн мэдүүлэгч

Гаалийн шивэлт хийх, гаалийн шивэлтийн асуудлаар компанийг төлөөлөн гаалийн байгуулгатай хамтран ажиллах.  

Online Marketing Менежер

  Дижитал маркетингийн (Facebook, Instagram, TikTok, Google, YouTube, вэбсайт г.м) стратеги төлөвлөгөө гаргах Сошиал медиа хуудас удирдах, контент төлөвлөж постлох Онлайн сурталчилгааны кампанит ажлыг төлөвлөх, явуулах (Facebook Ads, Google Ads гэх мэт) SEO/SEM болон вебсайтын агуулга сайжруулах Борлуулалт болон брэндийн танигдалт нэмэгдүүлэх зорилгоор шинэлэг арга хэмжээ зохион байгуулах Зах зээл, өрсөлдөгчийн судалгаа хийх Кампанит ажлын үр дүнг хэмжиж дүн шинжилгээ хийх, тайлагнах  

ГАЛ ТОГООНЫ БЭЛТГЭГЧ

  Хүнсний ногоо, мах зэрэг түүхий эдийг угаах, хэрчих, бэлтгэх Савлагаа, хадгалалт хийх Гал тогооны цэвэрлэгээ, эрүүл ахуй сахих Ахлах тогооч болон туслах тогоочийн өгсөн чиглэлийг дагах  

АХЛАХ ТОГООЧ /РЕСТОРАН/

  Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хоолны цэс (меню) боловсруулж, улирлын онцлог болон хэрэглэгчдийн эрэлт хэрэгцээнд нийцүүлэн шинэчлэх Бэлтгэл болон дуусгах ажиллагаанд хяналт тавих, стандарт мөрдүүлэх Бүтээгдэхүүн захиалах, нөөц бүрдүүлэх, хадгалалт, зарцуулалт хянах Технологийн карт, хоолны жор боловсруулж мөрдүүлэх Хоол үйлдвэрлэлд эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдлыг чанд мөрдүүлэх Хоолны амт, чанар, порцын хэмжээг хянах Гал тогооны ажилчдын сургалт, хөгжил, сахилга батыг хангах Хаягдал бууруулах, үр ашигтай зарцуулалтад анхаарах  

Рестораны технологич

Хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Тухайн бүтээгдэхүүн технологийн дагуу буюу ТК үнэн зөв явагдаж байгаа эсэхийг хянах Менюнд шинэээр нэмэгдүүлэх хоолны орцийг тодорхойлж өртөгийг тооцоолох Рестораны гал тогооны стандартыг бариж ажиллахад хяналт тавих Рестораны ариун цэвэрт хяналт тавьж, зааварлах Хүнсний технологийн дүрэм, журамд нийцүүлэх Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Дотоод аудит, хяналт шалгалт тогтмол хийж танилцуулах

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Режис плэйс 601 тоот

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.