Хүнсний бүхий л үйл явцад хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах түүн дээр хяналт тавих Чанар хяналтын дүрэм журамд үндэслэн байгууллагын дотоод хяналтыг хийх Бусад Ажлын байрны тодорхойлолт дээр заагдсан чиг үүргийн дагуу ажиллах
Бэлэн бүтээгдэхүүнийг агуулахад хүлээн авч эмх цэгцтэй байрлуулах, Санхүүгийн анхан шатны баримтыг үндэслэн бараа, бүтээгдэхүүний орлого, зарлагыг бүртгэх, хөтлөх, ирсэн захиалгыг богино цаг хугацаанд зөв бэлтгэн түгээлт, борлуулалтын ажилтнуудад хүлээлгэн өгөх, Агуулахын бараа бүтээгдэхүүний стандарт нөхцөлийг хэвийн хэмжээнд байлгах, аюулгүйн үйл ажиллагааг хангах, хэрэгжүүлэх