Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Номадсын Сүлжээ Ресторан

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Рестораны менежер

Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Эвент арга хэмжээг зр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Сошиал болон Дижитал маркетингийн талаар мэдлэгтэй Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.  

Касс

  * Компанийн дотоод дүрэм журам, үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүний тооцоог үнэн зөв хийж, худалдан авагчдад түргэн шуурхай, соёлтой үйлчлэх * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.

Зочид буудлын ээлжийн менежер

Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулж ажиллана. Өдрийн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлж, ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавьж, үнэлэх.  

Рестораны ерөнхий менежер

Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг  сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд    

Хүний нөөцийн менежер

Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт Хөдөлмөр эрхлэлтийн харилцаатай холбоотой тушаал шийдвэр боловсруулах Хүний нөөцийн үндсэн функцийн хүрээнд ажиллах

Рестораны ерөнхий менежер

Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг  сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд    

Бармен

* Текенд байрлуулсан батлагдсан технологи картын дагуу уух зүйлсийг найруулан боловсруулж олгох * Халуун болон хүйтэн уух зүйлсийг захиалгыг зөөгч, үйлчлүүлэгч нараас шууд авах * Текны бараа материалыг хариуцах, захиалга өгөх, шаардлагатай хэмжээний нөөцтэй байлгах * Текны бараа материалын тооллого хийж, бүртгэл хөтлөж явах * Өдөр тутмын зарагдах уух зүйлсийн нормонд хяналт хийж, бэлтгэл нөөцийг хангалттай хэмжээгээр тооцоолох     * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

Засвар үйлчилгээний ажилтан

1. Захиалгын дагуу ресторануудад засвар үйлчилгээ хийх; 2. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэх    

Брэнд шэф/Технологич

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Тогооч

* Технологи картын дагуу хоолыг амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах;  * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргээр ажиллах;  * Хүнсний аюулгүй байдал эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангаж ажиллах, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж болон үйлчилгээний хэсгийг цэвэр байлгаж, шалгах;  

Жолооч

-Өдөр тутмын үндсэн тээвэрлэлтийг хуваарийн дагуу хийж гүйцэтгэх, - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх

Холбоо барих

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.