Ресторан хариуцсан менежер
Рестораны үйл ажиллагаа, үйлчилгээг зохион байгуулах
Өөрийн хариуцсан рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах
Үйлчилгээний ажилтнуудыг удирдах, чиглүүлэх, сургаж хөгжүүлэх
Борлуулалт нэмэгдүүлэх, санал санаачлагатай байх
САНТЕХНИКЧ
АБТ-нд заагдсан ажил үүргүүд
Рестораны зохион байгуулагч авна
Рестораны нээлт хаалт хийх
Ажилчдын ажил үүргийг хянах
Рестораны цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах
Өгсөн үүрэг даалгавар биелүүлж чаддаг байх
Асуудлыг тэр доор нь шийдэл олж шийдэх
Хяналт тавьж ажиллах
РЕСТОРАНЫ КАСС
Рестораны кассын бэлэн болон бэлэн бус орлогыг хүлээн авах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүргүүд.
Хүний нөөцийн мэргэжилтэн
Хүний нөөцийн үндсэн функцуудыг хэрэгжүүлэхэд дэмжлэг үзүүлэх
Албан хэрэг хөтлөлт хийх
Ажлын байрны тодорхойлолтод тусгагдсан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах
Бүрдүүлэлт хийх