Гал тогоонд хоол хийх, бэлтгэх Түүхий эд, бүтээгдэхүүнүүдийг зөв хадгалах Ажлын байрны ариун цэвэр, эмх цэгцийг сахих Хоолны жор, стандартын дагуу хоол бэлтгэх Хэрэгсэл, тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах Хоолны чанарыг хангах, шалгах Ажлын цагийг зөв төлөвлөх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах
Захирлыг ажил үүргээ гүйцэтгэхэд нь шаардагдах мэдээ, мэдээллээр хангах, зохион байгуулах, техник хэрэгсэл, шуурхай ажлын туслалцаа дэмжлэг үзүүлэх, дотно гадны зочид төлөөлөгчдийг хүлээн авах цаг тэдгээрийг зохион байгуулах Байгууллагын үр ашигтай ажиллагааг ханган ажиллаж, түүнийг нэмэгдүүлэхэд чиглэсэн оффисийн бүхий л үйл ажиллагааг зохион байгуулах.