Худалдааны төвийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг өндөр түвшинд удирдан зохион байгуулах Түрээслэгч болон тэдний ажилтнуудтай холбоотой асуудлыг компанийн бодлого, журамд нийцүүлэн шийдвэрлэх Ажилтнуудын үндсэн ажил үүргийн гүйцэтгэлд хяналт тавьж, үр дүнг сайжруулах Чанарын удирдлага, Байгаль орчин, ХЭМАБ-ын бодлогыг хэрэгжүүлж, үйл ажиллагааг тасралтгүй сайжруулах
Гол үүрэг Түрээсийн орлого бүртгэх, тайлан мэдээ гаргах Ажилчдын цалин, нэмэгдэл, суутгал тооцоолох /40-50хүн/ Цэвэрлэгээний материал, ажлын хувцас зэрэгтэй холбоотой зардлын бүртгэл, тооцоолол хийх Анхан шатны баримт бүрдүүлэх, санхүүгийн программд бүртгэл хийх Санхүүгийн албаны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн тайлан, мэдээ боловсруулахад шаардлагатай мэдээлэл цуглуулах, нэгтгэх
Пиццаны үйлдвэрлэлийн процессыг төлөвлөх, зохион байгуулах, хянах Жор, технологийн карт боловсруулж, стандарт мөрдүүлэх Түүхий эд материалын захиалга, нөөцийн хяналт, чанарын баталгаажуулалт хийх Гал тогооны багийг чиглүүлж, сургалт, ур чадварын хөгжүүлэлт хийх Эрүүл ахуй, хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын стандартуудыг хэрэгжүүлэх Үйлдвэрлэлийн өртөг тооцоолол, хэмнэлт хийх, үр ашгийг нэмэгдүүлэх Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, меню шинэчлэх санал боловсруулж хэрэгжүүлэх
Дэлгүүрийн стандартын дагуу лангуу өрөлт, дүүргэлт хийх Барааны үнэжүүлэлт, хугацааны мэдээлэл шалгах Бараа бүтээгдэхүүний сав баглаа боодлын бүрэн бүтэн байдлыг шалгах
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэлээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэлээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах, хяналт тавих, сайжруулах Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэлээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Байгууллагын аюулгүй байдлыг хангаж, хяналт тавих Үйлчлүүлэгч болон ажилчдын аюулгүй байдлыг хамгаалах Обьектын орчинд гарч болзошгүй зөрчил, эрсдэлийг илрүүлж урьдчилан сэргийлэх Камер, дохиолол болон хяналтын системтэй ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
- Салбар дэлгүүрүүдийн сантехникийн хэвийн, аюулгүй, тасралтгүй үйл ажиллагааг ханган ажиллах - Дуудлага, засвар үйлчилгээг цаг тухайд нь шийдвэрлэх
-Хариуцсан обектын гал тогооны цахилгаан болон механик тоног төхөөрөмж (зуух, шарагч, хөргөгч, миксер, хөлдөөгч, угаалгын машин гэх мэт)-ийн оношилгоо, засвар, үйлчилгээ хийх - Тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг хангах, урьдчилан сэргийлэх үзлэг үйлчилгээ хийх - Гэмтэл, доголдлын шалтгааныг тодорхойлж, шаардлагатай сэлбэг хэрэгслийн жагсаалт гаргах. - Шаардлагатай үед шинэ тоног төхөөрөмж угсрах, тохиргоо хийх - Цахилгаан болон механик тоног төхөөрөмжийн бүтэц, ажиллагааны талаар мэдлэгтэй - Цахилгааны холболт, хүйтэн гагнуур, хэмжилт хийх чадвартай - Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг цаг тухайд хэрэгжүүлэх
- Байгууллагын тоног төхөөрөмж, систем, байгууламжийн хэвийн, тасралтгүй ажиллагааг хангах - Ажиллагааны горим, стандарт, журмыг мөрдүүлэх - Ашиглалтын төлөвлөгөө боловсруулах, хэрэгжилтийг хянах - Урьдчилан сэргийлэх болон төлөвлөгөөт засварыг зохион байгуулах - Гэнэтийн эвдрэл, гэмтлийг оношлох, засварлах үйл ажиллагааг удирдах - Засварын баг, инженер техникийн ажилтнуудтай уялдаа холбоотой ажиллах - Тоног төхөөрөмжийн ажиллагааны үзүүлэлтүүдэд шинжилгээ хийх - Эрсдэл, доголдол үүсэх магадлалтай хэсгүүдийг илрүүлэх - Ашиглалтын үр ашгийг нэмэгдүүлэх шийдэл боловсруулах - Ашиглалтын өдөр тутмын болон сарын тайлан гаргах - Техникийн баримт бичиг, стандартын хөтлөлт хийх - Ажлын заавар, аюулгүй ажиллагааны протокол боловсруулах - Гэрээ боловсруулах - ХАБЭА-н дүрэм, журам мөрдүүлэх - Осол, зөрчил гарахаас урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах - Ажилтнуудад сургалт, зааварчилгаа өгөх - Инженер, техникийн ажилтнуудын ажлыг зохион байгуулах - Гүйцэтгэлийн үнэлгээ хийх, хөгжлийн төлөвлөгөө боловсруулах
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээллэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
- Дэлгүүрийн аюулгүй байдлыг хангах; - Гэмт хэрэг, зөрчлөөс урьдчилан сэргийлэх мөн удирдлагыг мэдээллээр хангах; - Камерийн хяналт хийх, зөрчил илрүүлэх;
Дуудлагын төвийн үйл ажиллагааг хариуцан ажиллаж дуудлагын төвөөр дамжин орж ирж буй санал хүсэлт, өргөдөл гомдлыг хүлээн авч тэдгээрт хариу өгөх, үйл ажиллагааны талаар хэрэглэгч нар шууд мэдээлэл дамжуулах Хэрэглэгчдээс судалгаа авах, судалгаа төлөвлөлт, тайлантай холбоотой ажилд туслалцаа үзүүлж гүйцэтгэлд оролцох Салбар дэлгүүр дээр байрлаж буй сурталчилгааны хэрэгсэлд анхаарал хандуулах, хэрэгжилтэн дээр анхаарах Хэрэглэгчийн гомдлыг барагдуулж, холбогдох алба хэлтэст мэдээллийг дамжуулна Харилцагч нийлүүлэгчээс ирж буй санал хүсэлтийг авч бүртгэн, худалдааны газарт хүлээлгэж өгөн, харилцагчийг мэдээллээр хангах үйл ажиллагааг зохион байгуулна
Барилгын материалын нийлүүлэлтэд хяналт тавих Төслийн явцын талаар тайлагнах, үнэлгээ хийх Барилгачдын аюулгүй байдлыг хангах Барилгын ажлын график, төлөвлөгөө боловсруулах Ажилчдын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих Захиалга гаргах, материалын шаардлага тодорхойлох Ажлын явцыг хариуцаж, тайлан гаргах Төслийн зардлын тооцоолол хийх
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч, түгээлтэд гаргахад бэлэн болгох
Дэлгүүрийн стандартын дагуу лангуу өрөлт, дүүргэлт хийх Барааны үнэжүүлэлт, хугацааны мэдээлэл шалгах Бараа бүтээгдэхүүний сав баглаа боодлын бүрэн бүтэн байдлыг шалгах
- Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Салбар дэлгүүрүүд дээрх барааны өрөлтийг хэрэглэгчийн харааны түвшинд, батлагдсан стандартын дагуу тогтмол хэрэгжүүлэх, эргэлтэд хяналт тавих Бараа материалын бүрэн бүтэн байдал, бүтээгдэхүүний хугацааны ач холбогдлоор өрөлтийг лангуун дээр хэрэгжүүлж буй эсэхэд хяналт тавих, зохистой нөөцийг төлөвлөх, хяналт тавих Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргүүд
Дэлгүүрийн өдөр тутмын хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах Дэлгүүрийн үйл ажиллагаатай холбоотой МУ-ын хууль дүрэм стандарт болон компанийн дотоод дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний гүйцэтгэл, ашигт ажиллагааг хангаж ажиллах, борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга, санал санаачлага дэвшүүлэн хөтөлбөр боловсруулж хэрэгжүүлэх Дэлгүүрийн ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах Ажилтнуудын хөдөлмөр зохион байгуулалтыг зүй зохистой төлөвлөн хяналт тавих Ажилтнуудыг чиглүүлэх, зааж сурган хөгжүүлэх
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хариуцсан категорийн борлуулалтын төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэх, борлуулалтыг нэмэгдүүлэх, Категорийн бүх нэр төрөл дэлгүүрт байгаа эсэхэд хяналт тавих, Барааны үнэ, байршуулалт, нэр төрөл, урамшуулал зэрэг нь тогтоосон стандартын дагуу, байгаа эсэхийг хянаж, үнэлэх, үр дүнг сайжруулах, Дэлгүүрийн багт мэргэжлийн дэмжлэг үзүүлэх, салбар дэлгүүрээр багаар явж тогтмол хяналт шалгалт хийх
Салбар дэлгүүрийн цахилгааны хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах, цахилгааны урьдчилан сэргийлэх үзлэг оношлогоо, үйлчилгээ хийх, техник ашиглалтын зааварчилгааг цаг тухайд нь өгч, нягт нямбай хариуцлагатай , аюулгүй ажиллагааг баримтлан ажиллана.
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээллэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
- Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах, хяналт тавих, сайжруулах - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
-Анхан шатны санхүүгийн баримтын бүрдүүлэлт хийх, тайлан тооцоог гаргах, -Санхүүгийн программ дээр анхан шатны бүртгэл хийх -Дансны үлдэгдэл, гүйлгээг банкны хуулгатай тулган тохируулах -Санхүүгийн албаны өдөр тутмын ажилд туслах -Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
- Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах, хяналт тавих, сайжруулах - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэлээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Дэлхийн брэндийг монголд хүчтэй нутагшуулах маркетингийн урт хугацааны бодлого боловсруулах Брэндийн бодлого, нэр хүнд, танигдалт, PR-ийн бодлогыг боловсруулан маркетингийн үйл ажиллагааг төлөвлөн хэрэгжүүлэх Брэндийн сурталчилгаа, олон нийтийн мэдээллийн болон сурталчилгааны сувгийг удирдан чиглүүлж ажиллах Маркетингийн багийн үйл ажиллагааг төлөвлөх, гүйцэтгэлд хяналт тавих, Маркетингийн төсөв, төлөвлөгөө боловсруулах Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлт болон борлуулалтын багтай хамтарч ажиллах Борлуулалт, маркетингийн уялдаа холбоог хангаж ажиллах Бүтээгдэхүүн үйлчилгээг сайжруулах шинэ санаа дэвшүүлэх, хэрэгжүүлэх Зах зээл, хэрэглэгчийн зан төлөв, өрсөлдөгчийн мэдээллийг цуглуулан дүн шинжилгээ хийх
· Салбар дэлгүүрүүдэд батлагдсан идэвхжүүлэлтийн төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэх, хяналт тавих · Дэлгүүрийн үйлчлүүлэгчдийн тоог нэмэгдүүлэх компанит ажлуудыг төлөвлөн зохион байгуулах · Дэлгүүрийн дотоод тохижолттой холбоотой ажлуудыг гүйцэтгэх · Салбар дэлгүүрүүдийн стандарт хэрэгжилтийг хангуулан ажиллах, чиглүүлэх
Нэгдсэн удирдлагын тогтолцооны үйл ажиллагааны төлөвлөлтийг нэгтгэн батлуулах, төлөвлөлтөд шаардлагатай оролтуудыг хийж гүйцэтгэх Үйл ажиллагааны төлөвлөлтийг гаргах, хэрэгжилтийг хангуулах Процессын гаралтын үзүүлэлтийн хэрэгжилтэд хяналт тавих Үл тохирлын нэгдсэн мэдээллийг нэгтгэх, хяналт тавих Байгууллагын хэмжээний залруулах үйл ажиллагааны нэгдсэн бүртгэл хийх, залруулах ажилланааны төлөвлөлтийн хэрэгжүүлэлтэд хяналт тавих Нэгдсэн удирдлагын тогтолцооны үйл ажиллагааг зохион байгуулах баримт бичгийн хүрээнд мониторинг, хэмжилт хийх, нэгтгэл гаргах Тогтолцооны дотоод аудитыг удирдан зохион байгуулах Байгууллагын хэмжээнд Т1-Т4 баримт бичгийн боловсруулалт, баталгаажуулалт, татан авалт зэрэг бүхий л үйл ажиллагаанд хяналт тавих ISO 22000 хэрэгжүүлэх Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний шаардлагыг шинэчлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавих Бүтээгдэхүүн үйлчилгээний хүрээн дэхь хэрэглэгч, оролцогч талуудын өргөдөл санал гомдлын нэгтгэл, залруулах үйл ажиллагаанд хяналт тавих
-Хариуцсан обект барилгын дотор заслын модон эдлэл (тавилга, тавцан, хашлага, хаалт гэх мэт)-ийг угсрах, тохируулах - Хаалга, цонхны нугас, түгжээ, бариул, рам, тор гэх мэт эд ангиудыг засварлах, солих- Шаардлагатай үед шинэ тоног төхөөрөмж угсрах, тохиргоо хийх - Барилгын дотор заслын модон эдлэл (тавилга, тавцан, хашлага, хаалт гэх мэт)-ийг угсрах, тохируулах - Засвар үйлчилгээний ажлын хэмжээг тодорхойлох, шаардлагатай материалын тооцоо гаргах -Инженер, ашиглалтын техникийн ажилтантай уялдан ажиллах
-Хариуцсан обектын дулаан,сантехникийн тоног, төхөөрөмжийн хэвийн ажилгааг хангуулах,хянал тавих,үүсэн асуудлыг тухай бүрт нь шийдвэрлэх -Сантехникчдыг удирдан зохион байгуулах -Тоног төхөөрөмж , материал , ажил гүйцэтгэлийн техникийн шаардлагуудыг тодорхойлох, сэлбэг захиалга үүсгэх -Техникийн тайлан , дүгнэлт бичих -Тоног төхөөрөмжийн аюулгүй байдал , үр ашигтай ажилгааг хангах -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг цаг тухайд хэрэгжүүлэх
- Хариуцсан обектын барилга байгууламжийн дотоод цахилгааны шугам сүлжээ, самбар, автоматууд, хамгаалалт, гэрэлтүүлэг, розетка зэрэгт тогтмол үзлэг хийх, -Цахилгаанчдыг удирдан зохион байгуулах -Техникийн тайлан , дүгнэлт бичих - Бүх цахилгаан төхөөрөмжийн техникийн бүртгэл, засвар үйлчилгээний түүх хөтлөх. - Цахилгааны схем уншиж, гэмтэл илрүүлэх, хэмжилт хийх, гүйдэл, хүчдэл, эсэргүүцлийг шалгах. - Газардуулга, богино холболт, хамгаалалтын төхөөрөмжүүдийг тогтмол шалгах. -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг цаг тухайд хэрэгжүүлэх - Сэлбэгийн нөөц, хэрэглээний төлөвлөгөө гаргах. - Цахилгаан хэрэглээний тооцоо, эрчим хүчний хэмнэлтийн арга хэмжээ хэрэгжүүлэх.
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээллэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Худалдааны төвийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг өндөр түвшинд удирдан зохион байгуулах Түрээслэгч болон тэдний ажилтнуудтай холбоотой асуудлыг компанийн бодлого, журамд нийцүүлэн шийдвэрлэх Ажилтнуудын үндсэн ажил үүргийн гүйцэтгэлд хяналт тавьж, үр дүнг сайжруулах Чанарын удирдлага, Байгаль орчин, ХЭМАБ-ын бодлогыг хэрэгжүүлж, үйл ажиллагааг тасралтгүй сайжруулах
Барилгын төсөв, тооцооллыг гаргах Төсөв, санхүүгийн төлөвлөгөөг боловсруулах Барилгын материал, тоног төхөөрөмжийн зардлыг тооцоолох Төсвийн хяналт, үнэлгээг хийх Төсвийн тайланг бэлтгэх, дотоод болон гадаад хяналтанд өгөх Барилгын ажлын явцад зардлын тооцооллыг шинэчлэх Бүтээн байгуулалтын төсвийн мэдээллийг удирдлага, бусад хэлтэст хүргэх Барилгын төсвийн мэдээллийг системд оруулах Төсөвтэй холбоотой асуудлуудад зөвлөгөө өгөх
Барилгын төслийн инженерийн ажлыг удирдан зохион байгуулах Зураг төсөл, норм дүрмийн хэрэгжилтэд хяналт тавих Төлөвлөгөө, төсөв гаргах, хэрэгжилтийг хангах Инженер техникийн багийг чиглүүлэх, хяналт тавих
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай бейкери үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
-Carrefour болон салбар дэлгүүрүүдийн үйл ажилгаанд ашиглагдаж буй хөргүүр,хөлдөөгч тоног төхөөрөмжийг тогтмол хянах , ашиглалтын явцад гарсан асуудлыг шийдвэрлэх -Хөргөлтийн системийн найдвартай ажилгааг хангах, алдаа засвар,тохиргоо хийх. -Техникийн тайлан , дүгнэлт бичих -Тоног төхөөрөмжийн аюулгүй байдал , үр ашигтай ажилгааг хангах -Хөргөгч , хөргүүр суурьлуулсан гүйцэтгэгч талуудад хяналт тавих -Салбаруудын агаар сэлгэлтийн төхөөрөмжийг хариуцаж засвар үйлчилгээ зохион байгуулж хяналт тавих -Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг цаг тухайд хэрэгжүүлэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Халаалт, агаар сэлгэлтийн системийн дизайн, хийц, угсралтыг боловсруулах Системийн ажиллагаа, чадвар, аюулгүй байдлыг шалгах, үнэлэх Техникийн зураг, схем, зураг төсөл боловсруулах Халаалт, агаар сэлгэлтийн системийн суурилуулалт, засвар үйлчилгээ хийх Төсөв, материалын тооцоог гаргах Техникийн баримт бичиг, тайланг бэлтгэх Компанийн стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж ажиллах Төслийн явцын тайлан, мэдээллийг удирдлагад хүргэх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Салбар дэлгүүрийн пос комьютерийн найдвартай ажиллагааг хангах, Байгууллагын дотоод сүлжээний хэвийн үйл ажиллагааг хангах ба сүлжээний болон бусад дуудлага бүрт арга хэмжээ авч шийдвэрлэж ажиллах. Сүлжээний тоног төхөөрөмж суурилуулалт, холболт болон сүлжээний төхөөрөмж хооронд нь холболт хийгдсэн аплинк кабелийн эмх цэгцтэй байдалд анхаарах VPN сүлжээний холболт болон Firewall managed switch төхөөрөмжүүдийн тохиргоо, сүлжээний зохион байгуулалтад администраторуудтай хамтарч ажиллах
- Ачаа бараа зөөх - Тооллого, тооцоо хийх - Ачаа бараа хүлээн авах, хүлээлгэж өгөх - Ямар нэгэн туршлага шаардахгүй
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээллэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Үл хөдлөх хөрөнгийн ашиглалт, үйл ажиллагааны хяналт Инженерийн шугам сүлжээ, барилга байгууламжийн хэвийн ажиллагааг хангах.Барилга байгууламжийн ашиглалт, засвар үйлчилгээний төлөвлөгөө гаргах, хэрэгжилтийг хангах.Тоног төхөөрөмжийн аюулгүй ажиллагааг хянах, эрсдэлийг урьдчилан тооцоолох. Засвар үйлчилгээний менежмент Засвар, техникийн үйлчилгээний график төлөвлөгөө боловсруулах, гүйцэтгэлд хяналт тавих.Гэнэтийн эвдрэл, гэмтлийг богино хугацаанд оношилж, засварлах арга хэмжээ авах.Гаднын засвар үйлчилгээний байгууллагуудтай хамтран ажиллах, гэрээний нөхцөлийг тохирох. Хөрөнгийн ашиглалтын зардлын удирдлага Эрчим хүч, ус, дулааны хэрэглээг оновчтой удирдах, үр ашгийг нэмэгдүүлэх.Ашиглалтын зардлыг тооцоолж, хэмнэлтийн шийдэл боловсруулах.Тоног төхөөрөмж, материалын худалдан авалтад оролцож, шаардлагатай тооцоо, судалгаа хийх. Барилгын норм, стандарт мөрдлөгө Барилгын ашиглалт, инженерийн шугам сүлжээний норм, стандарт мөрдөж ажиллах.Байгаль орчин, эрчим хүчний хэмнэлттэй холбогдох хууль, дүрэм, журмыг мөрдөх.Аюулгүй ажиллагааны дүрэм, стандартуудыг дагаж мөрдөх.
- Салбар дэлгүүрүүдэд бүтээгдэхүүнүүдийг хуваарийн дагуу хүргэх маршрутыг оновчтой төлөвлөж, хэрэгжилтийг хангах - Түгээлтийг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэж байгаа байдалд хяналт тавих - Түгээлтийн хэсгийн үйл ажиллагааны зохион байгуулалтад хяналт тавих - Тээврийн хэрэгслийн хэвийн үйл ажиллагааг хангаж, засвар үйлчилгээний хуваарь гаргаж, тогтмол хяналт тавьж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
-Компанийн хэмжээнд хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлын тухай хуулийн хэрэгжилтийг хангуулах ажлыг зохион байгуулах, -Хуульд нийцүүлэн дүрэм, журам боловсруулах, дотоод хяналтыг хэрэгжүүлэх, -Бүтээгдэхүүнтэй холбоотой шинжилгээ, баталгаажилтыг хариуцах, - Үйл ажиллагааны онцлогт тохирсон олон улсын стандартыг нэвтрүүлэх.
Дэлгүүрийн өдөр тутмын хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах Дэлгүүрийн үйл ажиллагаатай холбоотой МУ-ын хууль дүрэм стандарт болон компанийн дотоод дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний гүйцэтгэл, ашигт ажиллагааг хангаж ажиллах, борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга, санал санаачлага дэвшүүлэн хөтөлбөр боловсруулж хэрэгжүүлэх Дэлгүүрийн ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах Ажилтнуудын хөдөлмөр зохион байгуулалтыг зүй зохистой төлөвлөн хяналт тавих Ажилтнуудыг чиглүүлэх, зааж сурган хөгжүүлэх
Пиццаны үйлдвэрлэлийн процессыг төлөвлөх, зохион байгуулах, хянах Жор, технологийн карт боловсруулж, стандарт мөрдүүлэх Түүхий эд материалын захиалга, нөөцийн хяналт, чанарын баталгаажуулалт хийх Гал тогооны багийг чиглүүлж, сургалт, ур чадварын хөгжүүлэлт хийх Эрүүл ахуй, хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын стандартуудыг хэрэгжүүлэх Үйлдвэрлэлийн өртөг тооцоолол, хэмнэлт хийх, үр ашгийг нэмэгдүүлэх Шинэ бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, меню шинэчлэх санал боловсруулж хэрэгжүүлэх
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэдээллэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хэрэглэгчидтэй найрсаг шуурхай, зөв боловсон үйлчилгээ үзүүлэх Үйлчилгээний стандартыг баримтлан ажиллах Хэрэглэгчийн гаргасан санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авах, шууд удирдлагадаа цаг алдалгүй мэлээлэх Ажлын байрны тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагааг шалгаж, бэлэн байлгах
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, хянах, сайжруулах, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжид нийцсэн, чанар, эрүүл ахуйн шаардлага хангаж технологийн дагуу боловсруулсан амт чанартай хоол үйлдвэрлэж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх
Бараа бүтээгдэхүүний захиалгыг салбаруудаас хүлээн авах - Захиалгын дагуу бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх - Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг зөв зохистой удирдах - Барааны хадгалалт, буцаалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах - Барааны бүртгэл хөтлөлт хийх, барааны орлого, зарлага хийхэд санхүүгийн анхан шатны баримтуудыг бүрдүүлэх - Бараа бүтээгдэхүүнийг бэлтгэн жолоочид хүлээлгэн өгч түгээлтэнд гаргахад бэлэн болгох
Кофе болон бусад бүтээгдэхүүн бэлтгэх Захиалга хүлээн авах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Амт чанарыг алдагдуулахгүй байх
Дэлгүүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөний зорилтыг хангаж ажиллах - Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх арга замыг судлах, дүн шинжилгээ хийх - Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, үйлчилгээний стандартуудыг хангаж ажиллах хяналт тавих - Тасгийн ажилтнуудад ажлын байрны заавар зөвлөгөө, чиглүүлэг өгөх - Тасгийн бараа бүтээгдэхүүний стандартын хэрэгжүүлэлтийг хангах, сайжруулах арга зам боловсруулах - Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргүүд
Хариуцсан ажилтнуудыг идэвжхижүүлэх ажлыг төлөвлөгөөний дагуу зохион байгуулах; Ажилтнуудын бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтыг хариуцах Ажилтны хөдөлмөрийн харилцааг зүй зохистой удирдан явуулах Өдөр тутам, 7 хоног тутмын хүний нөөцийн тайланг гаргах Ажилтнуудын цаг бүртгэлийг сар бүр гаргах; Ажилтнуудын ур чадварын үнэлгээг хэрэгжүүлж, сургалтын нэгжтэй хамтран ажилтнуудын ур чадварыг дээшлүүлэх ажлыг хэрэгжүүлэх; Дэлгүүрийн холбогдох стандартын хэрэгжилтэд хяналт тавьж ажиллах
Хоолны бэлтгэл хийх Хоолны чанар, стандартын дагуу бэлтгэх Ажлын байрандаа цэвэрлэгээ хийх Хоолны бүтээгдэхүүний хадгалалтын горимыг дагаж мөрдөх Хоолны тоног төхөөрөмжийг ашиглаж, арчлах Бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Багийн хамт олонтой хамтран ажиллах
Салбар дэлгүүрийн цахилгааны хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллах, цахилгааны урьдчилан сэргийлэх үзлэг оношлогоо, үйлчилгээ хийх, техник ашиглалтын зааварчилгааг цаг тухайд нь өгч, нягт нямбай хариуцлагатай , аюулгүй ажиллагааг баримтлан ажиллана.
- Салбар дэлгүүрүүдийн сантехникийн хэвийн, аюулгүй, тасралтгүй үйл ажиллагааг ханган ажиллах - Дуудлага, засвар үйлчилгээг цаг тухайд нь шийдвэрлэх
Эрсдэлийн үнэлгээ ХАБЭА-н үйл ажиллагааны төлөвлөлт гүйцэтгэл ХАБЭА-н сургалт, соёл тогтоох үйл ажиллагаа ISO 45001 стандартын шаардлага хангасан баримтжуулалт ХАБЭА-н хяналтууд НБХХ-н олголт, хяналт ХАБЭА-н тухай хуулийн нийцлийг хангуулах ХАБЭА-н осол, хариу арга хэмжээ ХАБЭА-н гүйцэтгэлийн үзүүлэлтүүдийг бий болгох тасралтгүй хянах ЭА-н үйл ажиллагааг чиглүүлэх хянах, хамтран ажиллах Галын аюулгүй байдлын үйл ажиллагааг төлөвлөх, хамтран ажиллах, хянах, гүйцэтгэлийг сайжруулах
Хариуцсан категорийн борлуулалтын төлөвлөгөөг хэрэгжүүлэх, борлуулалтыг нэмэгдүүлэх, Категорийн бүх нэр төрөл дэлгүүрт байгаа эсэхэд хяналт тавих, Барааны үнэ, байршуулалт, нэр төрөл, урамшуулал зэрэг нь тогтоосон стандартын дагуу, байгаа эсэхийг хянаж, үнэлэх, үр дүнг сайжруулах, Дэлгүүрийн багт мэргэжлийн дэмжлэг үзүүлэх, салбар дэлгүүрээр багаар явж тогтмол хяналт шалгалт хийх