Рестораны зочид үйлчлүүлэгчид батлагдсан хоолны цэс, жор технологийн дагуу эрүүл, шинэлэг, амт чанар, өнгө үзэмжийн зохицол бүхий дээд зэргийн хоолыг үйлдвэрлэж, үйлчлэх
Рестораны зочид үйлчлүүлэгчид батлагдсан хоолны цэс, жор технологийн дагуу эрүүл, шинэлэг, амт чанар, өнгө үзэмжийн зохицол бүхий дээд зэргийн хоолыг үйлдвэрлэж, үйлчлэх
-Цанын баазаар үйлчлүүлж буй үйлчлүүлэгчдийн аюулгүй байдлыг бүрэн хангах, аврах ажиллагаа, анхан шатны тусламжийн нэгдсэн үйл ажиллагаанд оролцох -Цанын баазаар үйлчлүүлж буй үйлчлүүлэгчдийг авран хамгаалах, тусламж дэмжлэгийг түргэн шуурхай үзүүлэх
Өндөр зэрэглэлийн ресторанд үйлчилгээний стандартын дагуу цаг тутамд үйлчлүүлэгч, зочдын тав тухтай найрсаг орчинг бүрдүүлж, сэтгэл ханамжийн түвшинг хамгийн өндөр байлгахад чиглэсэн түргэн шуурхай үйлчилгээ үзүүлэх.
Кассын орлогыг нягтлан бодох бүртгэлийн мөрдөгдөж байгаа журмын дагуу хөтөлж, кассын орлогын үнэн зөв байдлыг хариуцан ажиллах үүрэгтэй.
Цанын баазын хүн тээвэрлэх лифтүүдийн хэвийн ажиллагаа, зорчигчийн аюулгүй байдлыг хариуцах, лифтийг ажиллуулах, үйлчлүүлэгчдийг лифтэнд сууж, лифтнээс буухад нь туслах
- Тоног төхөөрөмж, машин, механизмийн бүрэн бүтэн байдалд найдвартай ажиллагааг хариуцан ажиллах, шалгалт хийх, гарсан гэмтлийг шуурхай оношилж, засвар үйлчилгээ хийх - Машин механизм /гольф карт, кольфын талбай арчилгааны машин, механизм/ ашиглалтанд хяналт тавих - Лифтний төхөөрөмжний ашиглалт, хэвийн ажиллагааг хангах - Цанын улиралд цас хэлбэржүүлэх ажиллагаа чанартай хийж гүйцэтгэх