Рестораны үйл ажиллагааг удирдах, зохион байгуулах Хоолны чанар, үйлчилгээний стандартыг хянах Багийн гишүүдийн сургалт, хөгжлийг дэмжих Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах зорилгоор үйлчлүүлэгчидтэй харилцах Зохион байгуулалттай, цэвэрхэн орчныг хадгалах Захиалга, нөөцлөлт, бараа материалын удирдлагыг хийх Идэвхтэй маркетингийн стратегийг боловсруулж хэрэгжүүлэх
Зочид буудалд ирсэн зочдыг угтах, үдэх Өрөөний төлбөр тооцоог хийх Зочид болон үйлчлүүлэгчдийг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
Зочид буудалд ирсэн зочдыг угтах, үдэх Өрөөний төлбөр тооцоог хийх Зочид болон үйлчлүүлэгчдийг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
Кофе, цай, болон бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, захиалга авч, бүтээгдэхүүний мэдээлэл өгөх Хэрэглэгчийн шаардлагыг ойлгож, тэдний хүсэл сонирхолд нийцсэн бүтээгдэхүүн санал болгох Тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, ариутгах, Төлбөр тооцоо хийх, кассанд ажиллах Ажлын байранд эмх цэгцтэй байдал, ариун цэврийг хангах
Шар айраг, коктейл, бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, тэдний хэрэгцээг ойлгож, хариу үйлдэл хийх Тайлан, захиалга, нөөцийн бүртгэл хөтлөх Коктейль хийх технологийг мэдэж, практик дээр хэрэглэж байх Шинэ коктейл, ундаа бэлтгэх санаа боловсруулах Цэвэрлэгээ, ариун цэврийг сахих, барын орчинд цэвэр байлгах Үйлчлүүлэгчдийн санал, хүсэлтийн талаар мэдээлэл авах Бусад хамтран ажиллагчидтай хамтран ажиллах, хариуцлагаа хуваалцах