Үйлчилгээг стандартын дагуу чанартай гүйцэтгэх; Үйлчлүүлэгчийн сонголтод дэмжлэг үзүүлэх; Тек болон агуулахын бүх барааны бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах Төрөл бүрийн коктейль хийх ,найруулах Уух зүйлийн хадгалалтын горим, хугацааг хянаж, шалгах
Ажлын байрыг үйлчлүүлэгчид зориулан засаж бэлтгэх, тогоочийн бэлдсэн хоол, хүнс зэргээр үйлчлүүлэгчидэд үйлчлэх Үйлчилгээний үед ширээн дээрх хүнс болон бусад зүйлсийн дүүргэлтүүдийг хийх Үйлчилгээний үед үйлчлүүлэгчидтэй харилцах стандарт журмыг дагаж мөрдөж ажиллах Үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, хоол болон уух зүйлсийг зөөж үйлчлэх Хүлээн авалтын бэлтгэж ажлыг хийж, хүлээн авалтанд оролцож ажиллах
Жуулчны баазын зочин байрлах гэрийн цэвэрлэгээнд ажиллах Зочин угтаж авах ба үдэж гаргах Ажил үүргийн хувиарын дагуу ажиллах
Жуулчны баазын зочин байрлах гэрийн үйлчилгээнд хэрэглэгдэх цагаан хэрэгсэл угаах Ажил үүргийн хувиарийн дагуу ажиллах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу. Үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Бүтээгдэхүүний амт, чанар, өнгө үзэмжийг стандартын дагуу байлгах Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Хоолны цэс, менюг ахлах тогоочийн удирдлага доор боловсруулах Гал тогоонд ажиллах үеийн ажлын стандарт журмуудыг дагаж мөрдөж ажиллах Хоол хүнс боловсруулалт хийх, хоолоор үйлчлэх Хүнсний материалаа бэлтгэх Хоолоор үйлчлэх хоол олгох Гал тогооны туслах тогооч болон туслах ажилчдад өөрийн зүгээс мэргэжлийн заавар зөвлөгөөг өгч ажиллах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад шаардлагатай байгаа бараа материал, хүнсний бүтээгдэхүүнийг ахлах тогоочтой хамтран захиалга хийх ажилд оролцох Ажилчдын хоолны газрыг эрүүл ахуйн дүрмэнд нийцүүлэн цэвэр цэмцгэр байлгахад анхаарч ажиллах