Сүлжээ дэлгүүрт: Хариуцсан тасгийн бараа бүтээгдэхүүний хугацааг шалгах, барааны өрөлт хураалтыг стандартын дагуу хийх, тасгийн борлуулалтыг дэмжих Харилцагч үйлчлүүлэгч нартай зөв боловсон харилцах АБТ дагуу
Дэлгүүрийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах болон удирдах Хэрэглэгчдийн үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчдэд үйлчлэх Борлуулалтын стратеги боловсруулах Ажилтнуудын хуваарийг гаргах, тэднийг сургах, хөгжүүлэх Борлуулалтын үр дүнг хянах, тайлагнах Дэлгүүрийн гадаад орчны цэвэр байдал, зохион байгуулалтыг хангах Санхүүгийн тайлан, зардлын хяналтыг хийх
Рестораны үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндлэлтэй харилцах, үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, төлбөр тооцоог хийх. Бараа бүтээгдэхүүнийг хянах, үйлчлүүлэгчдийн тооцооны билл хэвлэх, тооцоо хийх. Тооцооны нягтлан бодогчтой тооцоо тулгах, бэлэн мөнгө тушаах.
Санхүүгийн бүх гүйлгээтэй холбоотой анхан шатны нягтлан бодох бүртгэлийн бичилтийг хийж, санхүүгийн үйл ажиллагаатай холбогдох бичиг баримтыг үнэн зөв, нягт нямбай хөтөлнө. Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу - Худалдаа үйлчилгээний салбарт кассын ажилтанаар ажиллаж үйлчлүүлэгч нарт сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх
-Дэлгүүрийн бараа бүтээгдэхүүний төлөвлөлт, гүйцэтгэлд дүн шинжилгээ хийх; -Бараа бүтээгдэхүүний багц нөөцийн болон үйлчилгээний тогтсон стандартыг дагаж мөрдөх; -Бараа бүтээгдэхүүнийг борлуулах, сагсан дахь бараа бүтээгдэхүүний тоог нэмэх; -Хариуцсан тасгийн үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах; -Бараа материал, эд хөрөнгийн тооллогод идэвхтэй оролцох, үр дүнтэй холбогдох арга хэмжээг авах, санал гаргаж танилцуулах;
Эрүүл мэндийн үзлэг, оношлогоо хийх Эмчилгээний төлөвлөгөө боловсруулах Эмчилгээний явцын хяналт тавих Бусад мэргэжлийн эмч нартай хамтран ажиллах Эрүүл мэндийн зөвлөгөө өгөх Эмчилгээний үр дүнг үнэлэх Эрүүл мэндийн мэдээллийг бүртгэх Мэдээлэл, судалгааны ажилд оролцох Олон улсын эрүүл мэндийн франчайз үйлчилгээ шинээр нэвтрүүлж байгаа багийг эмчилгээний тал дээр хариуцах
Хоол зүйчийн үндсэн үүрэг нь эрүүл мэндийн байгууллагад хоол тэжээл, диетийн зөвлөгөө өгөх. Төрөл бүрийн өвчтөний хооллолтын хэрэгцээг тодорхойлох. Хоолны төлөвлөгөө боловсруулах, хэрэгжүүлэх. Хоол тэжээлийн мэдээлэл, судалгаа явуулах. Эмч, сувилагч нартай хамтран ажиллах. Хоолны бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах. Хоол зүйн боловсрол олгох. Хоолны дэглэмийн үр нөлөөг үнэлэх.
- Маркетингийн бодлого, төлөвлөлт, төсөв, гүйцэтгэл, хяналт хийх; - Компанийн гадаад дотоод худалдаа, бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний маркетингийн бодлогыг тодорхойлох; - Зах зээл дээрх борлуулалтыг сайжруулах, өсгөх; - Компанийн бүтээгдэхүүний идэвхижүүлэлтийг хийх; - Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргүүдийг хийх;
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу - Худалдаа үйлчилгээний салбарт кассын ажилтанаар ажиллаж үйлчлүүлэгч нарт сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх
Рестораны өдөр тутмын бараа материал бүртгэл, тооллого, тооцоо, татан авалт хийх. Ресторанд бараа материалыг нийлүүлэх. Агуулах хариуцаж ажиллах.
Рестораны үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндлэлтэй харилцах, үйлчлүүлэгчээс төлбөр тооцоог авах. Бараа бүтээгдэхүүнийг хянах, үйлчлүүлэгчдийн тооцооны билл хэвлэх, тооцоо хийх. Тооцооны нягтлан бодогчтой тооцоо тулгах, бэлэн мөнгө тушаах.
Үйлчилгээний байгууллагын стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндэтгэлтэй харилцах. Үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, төлбөр тооцоог хийх. Бараа бүтээгдэхүүн хянах.
Маркетингийн стратеги боловсруулж хэрэгжүүлэх Зах зээл судалгаа хийх, өрсөлдөгчдийн анализ хийх Брэндийн танигдахуйцыг нэмэгдүүлэх Сошиал медиа болон контент маркетингийн кампанит ажил зохион байгуулах Маркетингийн төсвийг төлөвлөх, хянах Борлуулалтын багтай хамтран ажиллах Тайлан, дүн шинжилгээ гаргаж танилцуулах Судалгаа, статистикийн мэдээлэл ашиглан шийдвэр гаргах
-Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт -Ажилчидийн дунд сургалт чадавхижуулах үйл ажиллагаа -Ажилчидийн идэвхижүүлэлт -Ажил үүргийн хяналт, үнэлгээ -Гэрээ, тушаал, албан бичиг хөтлөлт, бүрдүүлэлт
Нягтлан бодох бүртгэлийн бүртгэл, тайланг боловсруулж, хөтлөх Банк, санхүүгийн үйл ажиллагааг дэмжих зорилгоор тооцоолол, тайланг хийж, үзүүлэх Төсвийн төлөвлөлт, хяналтыг хэрэгжүүлэх Нягтлан бодох бүртгэлд шаардлагатай бичиг баримтыг бэлтгэх, хадгалах Санхүүгийн тайлангийн нарийвчилсан шинжилгээ хийх Дотоод хяналт, аудитын үйл явцад дэмжлэг үзүүлэх Бусад хэлтэс, салбаруудтай хамтран ажиллах Мөнгөн гүйлгээ, дансны мэдээллийг хянах
Борлуулалтын стратеги боловсруулж, хэрэгжүүлэх Үйлчлүүлэгчдийн хэрэгцээг судалж, борлуулалтын боломжуудыг тодорхойлох Борлуулалтын багийг удирдаж, гүйцэтгэлийг хянах Борлуулалтын зорилгуудыг тогтоож, хэрэгжилтийг хянах Үйлдвэрлэгчид болон ханган нийлүүлэгчидтэй харилцах Борлуулалтын тайлан, шинжилгээ хийх Зах зээл дээрх өрсөлдөгчдийн үйл ажиллагааг судлах Борлуулалтын сургалтуудыг зохион байгуулах Зах зээлд шинэ бүтээгдэхүүн нэвтрүүлэх Борлуулалтын стратеги, тактикийг сайжруулахад туслах
Импортын барааны оновчтой захиалга хийх, барааны тасралтгүй байдлаар хангах, борлуулалтын ашиг орлогыг нэмэгдүүлэх; Бүтээгдэхүүн буюу үйлчилгээг харилцагчдад хүргэх хуваарилалт, хөдөлгөөнийг удирдана; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх;
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу - Худалдаа үйлчилгээний салбарт кассын ажилтанаар ажиллаж үйлчлүүлэгч нарт сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх
Үйлчилгээний стандартын дагуу цаг тутамд үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай найрсаг орчинг бүрдүүлж, сэтгэл ханамжийн түвшинг таатай болгоход чиглэсэн түргэн шуурхай үйлчилгээ үзүүлэх.
Үйлчилгээний байгууллагын стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндэтгэлтэй харилцах. Үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, төлбөр тооцоог хийх. Бараа бүтээгдэхүүн хянах.
Рестораны үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндлэлтэй харилцах, үйлчлүүлэгчээс төлбөр тооцоог авах. Бараа бүтээгдэхүүнийг хянах, үйлчлүүлэгчдийн тооцооны билл хэвлэх, тооцоо хийх. Тооцооны нягтлан бодогчтой тооцоо тулгах, бэлэн мөнгө тушаах.
Ресторанд гарах уух зүйлсийг стандартын дагуу гаргах. Цай, шейк, смүүти, коктейл, шотнуудыг технологи картны дагуу чанар хангаж гаргах.
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Хүний нөөцтэй уялдаа холбоотой ажиллах ба ажилчдыг ажлын байран дээр сургах, мэргэшүүлэх, дадлагажуулах тал дээр анхаарч идэвхи санаачлагатай ажиллана. Рестораны борлуулалтан дээр анхаарч ажиллана.