Түүхий эд, ус, үйлдвэрлэлийн явцын болон бэлэн бүтээгдэхүүний микробиологийн шинжилгээ хийх Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмж, шугам болон орчны ариутгалын үр дүнг хянах, баталгаажуулах Халдвар үүсгэж болох эрсдэлүүдийг илрүүлж, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ санал болгох Лабораторийн багаж төхөөрөмжийн тохируулга, арчилгаа хийх Агаар, гадаргуу, ажилтнуудын гар зэрэг орчны эрүүл ахуйн хяналт хийх Шинжилгээний аргачлал, протоколыг боловсруулж, баримтжуулах Шинжилгээний үр дүнг нарийн бүртгэж, тайлан боловсруулах Чанар, ариун цэврийн багтай хамтран ажиллаж, стандарт сайжруулах Монгол Улсын болон олон улсын хүнсний аюулгүй байдлын (HACCP, ISO 22000, FSSC 22000 гэх мэт) стандартыг мөрдөж ажиллах Дотоод болон гадаад аудит, шалгалтад оролцох
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Хүний нөөцийн функцуудэд ажиллана: Салбар компаниудын Менежерүүдтэй хамтарч ажиллана. Дэлгэрэнгүй мэдээлэл утсаар авч болно
Байгууллагын маркетингийн стратегийг боловсруулж, хэрэгжүүлэх Олон нийтийн сүлжээ болон уламжлалт маркетингийн компанит ажлууд хэрэгжүүлэх Зах зээлийн судалгаа, хэрэглэгчийн зан төлөвийн судалгаа боловсруулах, судалгаанд дүн шинжилгээ хийх Борлуулалтын төлөвлөгөөг өсгөхөд туслаж ажиллах, хэрэглэгч тогтвортой барих, брэндээ таниулах